2024.04.16, Kedd

Sikeres állásbörzét tartott a Baranya Megyei Kormányhivatal

Baranya Megyei Kormányhivatal

2017.11.21. 16:00

Sikeresen zárult a november 16-án a TOP 5.1.1-15-BA1-2016-00001 "Foglalkoztatási Szövetkezés Baranya Felzárkózásáért" európai uniós program keretében megrendezett Baranya megyei állásbörze. A rendezvényen több mint ezer álláskereső érdeklődött a felkínált nyitott pozíciók iránt.

Az állásbörzén kihelyezett standokon 37 munkáltató 73 képviselője várta a munkát keresőket, hogy személyesen tájékoztassa őket az álláslehetőségekről.

Az álláskeresők összesen 373, elvárt végzettség szerint csoportosított állásajánlat közül kereshették meg a számukra leginkább megfelelőt. 

Az ajánlatok nagy része Baranya megyei munkavégzéshez kötődött, de akadtak a megyehatáron kívüli álláslehetőségek is. A nyitott pozíciók számos szakmacsoportot felöleltek, a jelentkezők többek között a gépipar, a mezőgazdaság, a vendéglátás-idegenforgalom, az élelmiszeripar és a közlekedés területén meghirdetett ajánlatok közül válogathattak.

A rendezvényhez kapcsolódóan dr. Horváth Zoltán kormánymegbízott kerekasztalbeszélgetés keretében is egyeztetett a jelenlévő munkáltatók képviselőivel annak érdekében, hogy a TOP 5.1.1 projektben rendelkezésre álló forrásokat a lehető leghatékonyabb, a térség munkaerőpiaci szereplői által megfogalmazott igények figyelembevételével használják fel.

AktuálisBaranya Megyei Kormányhivatalállásbörzemunkáltatóálláslehetőségvégzettség állásajánlat