2024.03.28, Csütörtök
Kedvezmények várják országszerte a belföldi utazókat
Harkányfürdő - Facebook

Kedvezmények várják országszerte a belföldi utazókat

hirado.hu

2019.01.19. 17:30

Télen is a hazai úti célok és a négy évszakos Magyarország attrakcióinak felfedezésére ösztönöz a Magyar Turisztikai Ügynökség. Január 15. és február 28. közt zajló Helló, tél! akcióban több mint 150 szálláshely, fürdő, étterem és más turisztikai attrakció várja speciális ajánlatokkal és kedvezményekkel a belföldi utazókat.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) célja bemutatni, hogy Magyarország minden évszakban, így a télen is számos látnivalót, felfedezésre váró tájat kínál a belföldi utazók számára, így ilyenkor sem kell otthon maradni vagy külföldön keresni a kikapcsolódási lehetőséget. Az MTÜ együttműködik azon szálláshelyekkel, fürdőkkel, éttermekkel és más turisztikai attrakciókkal, amelyek most kifejezetten a téli időszakra koncentrálva készítettek elő különleges ajánlatokat a hazai úti célokat választóknak.

Az ajánlatokat az MTÜ a belföldi utazást népszerűsítő weboldalán, a hellomagyarorszag.hu-n gyűjtötte össze, ahol a látogatók részletes tájékoztatást kaphatnak a kedvezményt nyújtó szálláshelyek, fürdők, éttermek és más turisztikai attrakciók köréről, illetve az általuk biztosított egyedi kedvezményekről.

Élménymegosztó információs tér

A weblap a „Helló, tél!” ajánlatok mellett továbbra is inspirációt nyújt a belföldi utazásokhoz, a weboldalon ugyanis a leghidegebb hónapokban is számos tippet olvashatunk a belföldi utazás megtervezéséhez. A magyar utazók folyamatosan töltik fel a weboldalra a számukra kedves helyeket, ajánlanak kevésbé ismert, ám vonzó látnivalókat, így a tavaly ősszel megújult weboldalon a térkép alapú élménymegosztó információs tér minden nap újdonságokkal szolgál a látogatóknak.

Közéleti személyiségek is népszerűsítik az oldalt

Az elmúlt hónapokban saját személyes élményeiket osztották meg ismert közéleti személyiségek is a belföldi utazás népszerűsítéséhez a hellomagyarorszag.hu-n.

AktuáliskedvezményutazásMagyar Turisztikai Ügynökségbelföld