2024.04.19, Péntek
Negyedik alkalommal rendezik meg a Tanuló Fesztivált Pécsen
Illusztráció: pexels.com

Negyedik alkalommal rendezik meg a Tanuló Fesztivált Pécsen

MTI

2020.09.22. 09:23

Az idei fesztiválon a technológia és digitalizáció, a pandémia, a család és tanulás, a hagyományok és a tehetséggondozás témái köré szerveződnek a programok.

Negyedik alkalommal rendezik meg a szeptember 24-én kezdődő Tanuló Fesztivált a baranyai megyeszékhelyen aktuális témákat érintve - közölték a szervezők.

Mint arra a Nevelők Háza Egyesület közleményében emlékeztettek,

az első pécsi eseményt 2017-ben tartották meg, amikor Pécs átvette az UNESCO Globális Tanuló Város Díját.

Központban a digitalizáció és a pandémia áll

A Pécsi Tudományegyetem, valamint a tanulás, az egyéni és közösségi képesség fejlesztése mellett elkötelezett oktatási, tudományos, kulturális, művészeti, gazdasági, sport-, természetvédő szervezetek és intézmények támogatásával megvalósuló idei programok szeptember 24. és 26. között zajlanak majd.

Az idei fesztiválon

  • a technológia és digitalizáció,
  • a pandémia,
  • a család és tanulás,
  • a hagyományok és a tehetséggondozás

témái köré szerveződnek a programok. A rendezvény a pécsi Civil Közösségek Házában és annak udvarán, valamint a fesztivál résztvevőinek saját helyszínein zajlik.

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy érdemes az előre meghirdetett események között figyelni az online formában is meghirdetett programokra, hiszen azok otthonról is meghallgathatók, követhetők. A fesztivál részletes programja megtalálható a ptf.ckh.hu weboldalon.

Helyi hírekPécsPécsi Tanuló FesztiválUNESCÓPécsi Tudományegyetem