2024.04.20, Szombat
Kutatók éjszakája - Csaknem száz online programmal készül a Pécsi Tudományegyetem
Illusztráció (pixabay.com)

Kutatók éjszakája - Csaknem száz online programmal készül a Pécsi Tudományegyetem

MTI

2020.11.26. 10:27

A pénteken délután három és éjjel tizenegy óra között zajló programokra minden korosztályt várnak virtuális látogatóként.

Csaknem száz online programmal, egyebek mellett előadásokkal, virtuális látogatásokkal és interaktív eseményekkel várja az érdeklődőket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) pénteken, az idei Kutatók éjszakáján - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Mint azt a PTE közleményében írták, a pénteken délután három és éjjel tizenegy óra között zajló programokra minden korosztályt várnak virtuális látogatóként. Az érdeklődők a tudomány újdonságaival, érdekességeivel ismerkedhetnek meg, s az online tér nyújtotta lehetőségek előnyeinek kihasználásával élménycentrikus, látványos és izgalmas kalandokban vehetnek részt.     

Idén a pécsi egyetem nyolc kara, a PTE Klinikai Központ és a PTE Szentágothai János Kutatóközpont szervez programokat a Kutatók éjszakáján, összesen csaknem száz esemény valósul így meg.     

A kommünikében felhívták a figyelmet arra, hogy a regisztrációs programokra november 26-án délig lehet jelentkezni a kutatokejszakaja.pte.hu oldalon, de ugyanitt megtalálható valamennyi program részletes leírása is - emelték ki.

Helyi hírekPécskutatás-fejlesztésKutatók Éjszakája