2024.05.24, Péntek
A PTE EHÖK meghirdeti a 2018-as „A PTE Hangja” Tehetségkutató-Válogató versenyét!
Pexels - illusztráció

A PTE EHÖK meghirdeti a 2018-as „A PTE Hangja” Tehetségkutató-Válogató versenyét!

pte.hu

2018.03.09. 20:30

18 éves kortól, PTE hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók, (hobbi) zenészek és énekesek jelentkezését várjuk, akik bárzenét, jazzt, latin-amerikai zenét, popzenét, musicalt, operettet játszanak, énekelnek, és szívesen megmérettetnék magukat!

A VERSENY CÉLJA:
Az eddig fel nem fedezett zenei tehetségek kiemelése, értékmegőrzés és átörökítés, az éneklés szeretetére való buzdítás. És nem utolsó sorban, keressük a PTE 2017-2018-as tanév második szemeszterének legtehetségesebb Hangját!

AZ ÉRTÉKELÉS SZEMPONTJAI:
Zenei tudás, intonációs biztonság, ritmusérzék, színpadi jelenlét, technikai felkészültség, megjelenés, stílus, egyéniség, mozgás, egyéniséghez illő dalválasztás.

 

 

ÜTEMTERV:
-- ELSŐ FORDULÓ: Pécsi Est Caféban 2018. március 13. és március 20.
A versenyzőket külön erre az alkalomra összeállított zsűri fogja értékelni. A jelentkezők közül a legjobb 24 kerül majd kiválasztásra, melynek eredménye a meghallgatás után egy héttel kerül nyilvánosságra. 
-- MÁSODIK FORDULÓ: 
A 24 versenyzőből a zsűri által a 12 legjobb kerül kiválasztásra, akik az élő műsorra készülhetnek majd. A megmérettetés időpontja, paraméterei szintén a legjobb 24 kiválasztásának nyilvánosságra hozatala után kerülnek kihirdetésre.
-- DÖNTŐ 
A legjobb 12 az élő KONCERTSHOW-n mérettetheti meg magát, mely a PEN (Pécsi Egyetemi Napok) -1 és 0. napján kerül megrendezésre. (2018. ÁPRILIS 25-26.)

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2018. március 11. (vasárnap) éjfél.

A jelentkezési lap itt érhető el!

 

NYEREMÉNYEK:
Az első helyezett két főre szóló bérletet nyerhet a 2018-as SZIGET FESZTIVÁLRA!
További nyeremények hamarosan.

 

Eredményes felkészülést kívánunk!

PécsAktuálistehetségkutatóPTE A PTE Hangjajazzmusicalzenei tehetség