2024.09.16, Hétfő
Folytatódik a Még 1 Esély!
Fotó: pfz.hu

Folytatódik a Még 1 Esély!

Forrás: pfz.hu

2024.09.04. 11:52

A fogyatékkal élő zenebarátokat és kísérőiket várják a koncertekkel.

Szép a 20. század? Kesselyák Gergely szerint van szép oldala, és egyik legfontosabb missziójának tekinti, hogy megmutassa a közönségnek a 20. századi zene szépségeit. A bérletnyitó műsort is ennek szellemében állította össze - olvasható az invitálás a Pannon Filhamonikusok oldalán.

Ingyenesen látogathatóak a főpróbák

Annak érdekében, hogy segítségre szoruló zenebarátaink a számukra legkedvezőbb időpontban és szervezésben látogathassák a zenekar Kodály Központbeli koncertjeit, a társulat 2024/25-ös TITOK évadában is folytatja nagy sikerű Még1esély! sorozatát, melynek állomásai az esti hangverseny műsorából mutatnak be szimfonikus zenekari műveket.

E sorozat keretében a fogyatékkal élők és a szociálisan rászorulók intézményi keretek között, térítésmentesen látogathatják a hangversenyek kijelölt főpróbáit.

 

Szeptember 12-én csütörtökön,10 órától a Kodály Központ hangversenytermében Boris Brovtsyn hegedűművészt hallhatják. 

A részvétel feltételei

A koncerteken kizárólag intézményi szervezésben, csoportosan lehet részt venni a rendelkezésre álló helyek mértékéig. Ha Ön bármely érdekképviseleti egyesület, szervezet tagja, kérjük, érdeklődjön szervezetének vezetőjétől e lehetőségről! A Vakok és Gyengénlátók Egyesületének tagjai és kerekesszékben élő zenebarátok díjmentesen látogathatják a zenekar esti hangversenyeit is, a számukra biztosított helyeken.

AktuálisPécsPannon FilharmonikusokKesselyák GergelyMég 1 Esély!fogyatékkal élők