2024.04.27, Szombat

Michelisz sporttörténelmi sikere a térképre helyezte Himesházát

lokal.hu

2019.12.18. 17:40

Michelisz Norbert már tíz éve a szűlőfaluja díszpolgára, de további meglepetéssel szeretnék elismerni az autóversenyző páratlan teljesítményét.

A magyar autósport történetének legnagyobb sikerét érte el Michelisz Norbert, aki a hétvégén a WTCR túraautó sorozat világbajnoka lett. A Lokálnak a Baranya megyei születésű világbajnok felesége nyilatkozott az ünneplésről, aki 40-50 himesházai drukker társaságában izgulta végig az utolsó futamot. "Ha valaki, hát ő tényleg megérdemelte ezt a sikert. Két éve karnyújtásnyi közelségbe került a végső győzelemhez, de akkor még nem sikerült. Most végre, az év utolsó versenyén minden összejött. A szűk himesházi kemény mag sok-sok európai futamon szurkolt már Norbinak, de Malajzia  túl messze van, itthon szorítottunk. A szívünk vele volt, alig várjuk, hogy újra itthon köszönthessük."

Michelisz Norbert már tíz éve a szűlőfaluja díszpolgára, de Pataki Péter, a falu polgármestere szerint még további meglepetéssel, elismeréssel szeretnék elismerni az autóversenyző páratlan teljesítményét.

Helyi híreksportHimesháza