2021.05.14, Péntek
Kutatók éjszakája - Csaknem száz online programmal készül a Pécsi Tudományegyetem
Illusztráció (pixabay.com)

Kutatók éjszakája - Csaknem száz online programmal készül a Pécsi Tudományegyetem

MTI

2020.11.26. 10:27

A pénteken délután három és éjjel tizenegy óra között zajló programokra minden korosztályt várnak virtuális látogatóként.

Hirdetés

Csaknem száz online programmal, egyebek mellett előadásokkal, virtuális látogatásokkal és interaktív eseményekkel várja az érdeklődőket a Pécsi Tudományegyetem (PTE) pénteken, az idei Kutatók éjszakáján - közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel.

Mint azt a PTE közleményében írták, a pénteken délután három és éjjel tizenegy óra között zajló programokra minden korosztályt várnak virtuális látogatóként. Az érdeklődők a tudomány újdonságaival, érdekességeivel ismerkedhetnek meg, s az online tér nyújtotta lehetőségek előnyeinek kihasználásával élménycentrikus, látványos és izgalmas kalandokban vehetnek részt.     

Idén a pécsi egyetem nyolc kara, a PTE Klinikai Központ és a PTE Szentágothai János Kutatóközpont szervez programokat a Kutatók éjszakáján, összesen csaknem száz esemény valósul így meg.     

A kommünikében felhívták a figyelmet arra, hogy a regisztrációs programokra november 26-án délig lehet jelentkezni a kutatokejszakaja.pte.hu oldalon, de ugyanitt megtalálható valamennyi program részletes leírása is - emelték ki.

Helyi hírekPécskutatás-fejlesztésKutatók Éjszakája

Hirdetés

Hirdetés