2024.09.08, Vasárnap
Baranyában terjeszkedik a villamossági cég
Fotó: Daniella Villamosság

Baranyában terjeszkedik a villamossági cég

MTI

2024.07.18. 08:25

Felvásárolta az Elektro-Uno Bt. villamossági anyagkereskedelmi üzletágát a Daniella Kft., amely így a korábbi 39 után a jövőben 45 telephelyen végzi tevékenységét országszerte - közölte a villamossági termékek kis- és nagykereskedelmével foglalkozó vállalat az MTI-vel.

A társaság közleményében azt írták, hogy az akvizícióval a dél-dunántúli térségben erősíti pozícióját a cég, azzal a 30 éve alapított Elektro-Uno Bt. villamossági kereskedései - két pécsi, és egy-egy nagyatádi, komlói, dombóvári, mohácsi és komlói - Daniella Villamosság márkanév alatt működnek tovább, míg a cég dolgozóit már a Daniella Kft. foglalkoztatja.

Webáruház és bővülő telephely-hálózat

A most már 45 telephellyel, webáruházzal, illetve logisztikai központtal is rendelkező, évi nettó 40 milliárd forintot meghaladó árbevételű, debreceni székhelyű, Magyarországon piacvezetőnek számító villamossági kis- és nagykereskedéssel foglalkozó családi vállalkozás az ügyletet követően így már több mint 500 embernek ad munkát - írták.

Modern megoldásokat alkalmaznak

A robotizált raktárrendszerrel ellátott 12 ezer négyzetméteres logisztikai központtal rendelkező, 1992-ben alapított Daniella Kft. villamossági anyagok kis- és nagykereskedelmével foglalkozik, szaküzlethálózata mellett webáruházzal biztosítja vevői kiszolgálását közel 5 milliárd forint összértékű készletállománnyal.
 

Helyi hírekBaranya vármegyeDaniella Kft.Pécskomló