2024.03.29, Péntek

Negyvennél is több programot kínál a pécsi Sétatér Fesztivál

mti

2017.06.02. 17:07

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. által szervezett ingyenes fesztiválról – amelyet június 8. és 18. között rendeznek – idén sem hiányozhatnak a kézműves kitelepülők, valamint a széles bor- és gasztrokínálat.

A szervező Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleménye felidézte: a rendezvénysorozat csaknem húsz éve a régió borászatának, gasztronómiájának és kultúrájának találkozója.     

A Sétatér színpadon fellép június 16-án Tompos Kátya, másnap Geszti Péter, Pély Barna a B The First nevű formációjával június 14-én érkezik a pécsi székesegyház előtti térre, ahol június 13-án ad koncertet ad a Hot Jazz Band - közölték.     

Mint hozzátették, a közönség szórakoztatásáról még az akusztikus színpad, valamint a Rózsakert és a Kioszk között felállított "KioXínpad" fellépői - köztük Szeder és Mörk, illetve a Holló Együttes tagjai - gondoskodnak majd.     

Az ingyenes fesztiválon mintegy harminc kitelepülő kínálja széles bor- és gasztrokínálatot felvonultató portékáit. A koncertek mellett papírszínház, kézműves foglalkozások, interaktív gyerekműsor és retro könyvvásár is várja az érdeklődőket. Utóbbira térve jelezték: az olvasók pécsi szerzőkkel - mások mellett Kiss Tibor Noéval, Havasréti Józseffel és Méhes Károllyal - találkozhatnak.

 

Forrás: mti

PécsKultúragasztronómiaZsolnay Örökségkezelő Nonprofit KftSétatér Fesztivál