2024.07.19, Péntek
Új arculatot kapott a 15 éves Kultura.hu portál
Illusztráció

Új arculatot kapott a 15 éves Kultura.hu portál

MTI

2019.10.08. 12:06

A honlap tematikájában felöleli a teljes kulturális spektrumot.

Új arculatot kapott a 15 éves Kultura.hu portál. A szerkezeti és vizuális megújulás célja, hogy a Kárpát-medencei minőségi magyar kultúráról képet adó honlap még több olvasóhoz eljuthasson.

A Kultura.hu a MANK Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. felelős kiadásában megjelenő, országos jelentőségű, közszolgálati célú online hírportál, amely a fővárosi, vidéki és határon túli kulturális életről közöl híreket, beszámolókat, interjúkat, riportokat, valamint kiemelten foglalkozik az állami forrásból megvalósuló kulturális programokkal, projektekkel.

Tematikájában felöleli a teljes kulturális spektrumot a képzőművészettől az előadóművészet különféle ágain át a népművészetig, az irodalomtól a zenén keresztül a múzeumpedagógiáig, a könyvtártól az örökségvédelmen át a levéltárakig.

A Kultura.hu arculati és informatikai megújításának célja napjaink hírfogyasztási, tájékozódási igényeit kielégítő, dinamikusan módosítható tartalmi és szerkezeti kiosztással rendelkező, ergonomikus, vizuális hangsúlyú, reszponzív oldal kialakítása volt.

Kultúrakultúraajánlóhonlap