2024.03.29, Péntek
A Pécsi Nemzeti Színház szabad felhasználású utalványra váltja a korábban vásárolt színházjegyeket és bérleteket
Pécsi Nemzeti Színház - Facebook

A Pécsi Nemzeti Színház szabad felhasználású utalványra váltja a korábban vásárolt színházjegyeket és bérleteket

pnsz.hu

2020.06.09. 16:58

A Pécsi Nemzeti Színház közleményt adott ki a korábban megvásárolt jegyek és bérletek felhasználásával kapcsolatban:

Kedves Közönségünk!

Az elmaradt - március 11-től április 30-ig kitűzött - előadásaink pótlása az idei évadban már nem, csak a következő évadban lenne lehetséges. Úgy véljük, akkor járunk el felelősen, ha Önöket sem tesszük ki további bizonytalanságnak, ezért úgy döntöttünk, hogy az elmaradt előadásainkat nem tűzzük ki új időpontban.

A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:180 § értelmében Önök (5 éven keresztül) jogosan jelezhetik felénk visszatérítési igényeiket, tehát az elmaradt előadások jegyeinek és bérleteinek ára Önöknek visszajár.

Nehézségeinket megértve sokan kerestek meg bennünket azzal, hogy szívesen csatlakoznának a #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz, illetve jegyüket egy később felhasználható utalványra váltanák. Megköszönve nézőink támogatását, ezeket a lehetőségeket is felkínáljuk.

Annak érdekében, hogy minél tisztábban láthassuk a felénk fennálló követelések összegét, kérjük Önöket, hogy az alábbi űrlapok 2020. június 20-ig történő kitöltésével segítsék munkánkat.

JEGYVÁSÁRLÓKNAK

 

  • Amennyiben Ön jegye árával támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat (#neváltsvisszajegyet), kérjük kattintson az alábbi linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot.

Lemondás a jegyár-visszatérítésről

 

  • Amennyiben Ön úgy támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat, hogy jegyének árát szabad felhasználású jegyre (utalványra) váltja, kérjük kattintson a lenti linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot.

Szabad felhasználású jegy igénylése


Ez esetben utalványát e-mailben fogja megkapni, melyet 2020. december 31-ig tud érvényesíteni a Színház jegypénztárában,
vagy online vásárlás alkalmával (pnsz.hu - jegyvásárlás).
Az utalvány tulajdonosoknak elővásárlási jogot biztosítunk előadásainkra.
Vásárláskor az utalványból a jegy ára kerül majd levonásra, a fennmaradó összeg továbbra is felhasználható lesz.

 

  • Amennyiben Ön egyik űrlapot sem tölti ki június 20-ig, úgy tekintjük, hogy színházjegye árát szeretné visszakapni.

Június 20-át követően, amint színházunk anyagi és technikai lehetőségei megengedik, tájékoztatjuk Önöket a visszaváltás idejéről és módjáról.

------

BÉRLETESEINKNEK

Tájékoztatjuk bérleteseinket, hogy elmaradt előadás esetén bérletük árának arányos részéről (bérlethányad) a fentiek szerint, a következő felületeken rendelkezhetnek:

Amennyiben Ön az elmaradt előadások bérlethányadának árával támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat, kattintson a lenti linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot 2020. június 20-ig:

Lemondás a bérlethányad visszatérítésről
 

A fel nem használt bérlethányad beváltható szabad felhasználású jegyre, amely felhasználható egy későbbi előadás jegyvásárlása során, a Színház weboldalán (pnsz.hu) vagy jegypénztárában 2020. december 31-ig.

A csere igényléséhez, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot 2020. június 20-ig:
 

Szabad felhasználású jegy igénylése bérlet esetén


Amennyiben Ön egyik űrlapot sem tölti ki június 20-ig, úgy tekintjük, hogy színházjegye árát szeretné visszakapni.
Június 20-át követően, amint színházunk anyagi és technikai lehetőségei megengedik, tájékoztatjuk Önöket a visszaváltás idejéről és módjáról.

------
Az Ahogy Tetszik bérletek és a PNSZ Ajándékutalványok érvényességét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk. Az Ahogy Tetszik bérletre már kiváltott, de elmaradt előadásokra szóló jegyek 2020. december 31-ig kitűzött előadásokra cserélhetők majd a színház jegypénztárában, az augusztusi évadkezdést követően.
------
A csoportos bérlet-, és jegyvásárlókkal közönségszervezőink felveszik a kapcsolatot, nekik nem szükséges a fenti űrlapon kérni az utalványra váltást.

Megértésüket és támogatásukat köszönjük!
További kérdés esetén, kérjük, keressék munkatársainkat a [email protected] email címen.

 

KultúraPécsi Nemzeti Színházszabad felhasználású utalványjegyvisszaváltás