2024.03.28, Csütörtök
Művészet és gasztronómia egy helyen: vár a Kodály Aperitif
Illusztráció: pixabay.com

Művészet és gasztronómia egy helyen: vár a Kodály Aperitif

kodalyaperitif.hu

2021.08.20. 14:28

A Kodály Aperitif öt napra áthelyezi a város fő terét a Kodály Központ tetőteraszára, az épületet körülvevő parkba és ligetbe.

A 10 éves Kodály Központ és a 210 éves Pannon Filharmonikusok a ZSÖK NKft.-vel való koprodukcióban nyáresti élményre hív 2021. augusztus 18-22. között. A Kodály Aperitif öt napra áthelyezi a város fő terét a Kodály Központ tetőteraszára, az épületet körülvevő parkba és ligetbe - írja a rendezvény honlapja. 

A Kodály Aperitif találkozás és felfedezés: összehozza a művészeteket, a színvonalas gasztronómiát és azokat, akik szomjazzák a kultúrát. A hangversenyterem megnyitja kapuit a kíváncsiskodó szemek előtt, és kiengedi a zenét a kék ég alá. Napközben díjmentes programokkal várják a családokat a tóparti ligetben, és frissítő finomságokat kínálnak a Gasztro-udvarban.

A főbejárat előtt felállított színpadon változatos esti programok várják a közönséget, akik a madártávlatból zongorabillentyűket idéző lépcsősoron kialakított nézőtéren, a tetőteraszon, elszeparált páholyokban, vagy a parkban pokrócon piknikezve élvezhetik az előadásokat, kedvük szerint.

KultúraPécsKodály KözpontPannon FilharmonikusokZsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. (ZSÖK)program