2023.01.29, Vasárnap
Az újév első hetében csütörtökig jók lesznek az idei bérletek
illusztráció - pixabay

Az újév első hetében csütörtökig jók lesznek az idei bérletek

mti

2020.12.15. 17:12

A hosszabbítással további két nap áll rendelkezésre az új bérletek beszerzéséhez.

Január 7-én éjfélig lehet utazni az idei december havi és félhavi helyközi dolgozó- és tanulóbérletekkel a MÁV-Start és a Volánbusz járatain az Innovációs és Technológiai Minisztérium intézkedésének megfelelően.    

A MÁV keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta, hogy a téli szünet utáni iskolakezdéssel megnőnek az utazási igények, és meghosszabbodhat a várakozási idő a jegypénztáraknál január elején, így a hosszabbítással további két nap áll rendelkezésre az új bérletek beszerzéséhez.

Azt kérték, hogy a járványhelyzetben a sorban állások elkerüléséért az utasok vegyék igénybe a jegykiadó automatákat és a MÁV-applikációt. A webes felület és az applikáció közös felhasználói fiókkal használható - tették hozzá.   

A Volánbusz pedig arra hívta fel a figyelmet a MÁV-csoport közleményében, hogy a menetjegyek és bérletek elővételben, online és mobilon is kényelmesen megvásárolhatók.   

Az elektronikus jegyvásárlás további részleteiről a Volánbusz weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők - áll a közleményben.

Országos hírekközlekedésbérlet