2024.04.19, Péntek
Alakul a Silvanus e-flotta - Megérkeztek az új e-bike-ok
Hotel Silvanus

Alakul a Silvanus e-flotta - Megérkeztek az új e-bike-ok

Hotel Silvanus

2019.06.18. 12:44

Már bérelhető a Hotel Silvanus**** e-flottájának első négy, vadonatúj elektromos meghajtású kerékpárja. Ideje átgondolni, mit is jelent valójában a kerékpározás, mert nálunk új távlatok nyíltak meg a biciklizők előtt: beköszöntött ez e-bike korszak.

Magyarország első zöldszállodájától nem meglepő, hogy lépést tart a fejlődéssel és élen jár a környezetbarát és minden szempontból zöld technológiák alkalmazásában. Kiváltképp így van ez akkor, ha ez a legmodernebb technika a szállóvendégek szórakozását, kikapcsolódását szolgálja. A Silvanus teljesen elektromos E-Élménymobilja mellé megérkeztek a szálloda vadonatúj, ultramodern, bérelhető elektromos kerékpárjai is: két Baddog Akita 9.2 HD férfi és két Badcat Birman 9.2 HD női e-bike.

A képre kattintva galéria nyílik!

Hogy kiknek valók ezek az új járművek?

Röviden: mindenkinek, aki tud és szeret biciklizni. Ám legfőképp azoknak, akik eddig valami oknál fogva úgy gondolták, hogy a komolyabb kerékpártúrák már nem nekik valók. Számukra is jó hírünk van: újra nyeregbe pattanhatnak, hogy bejárják az érintetlen természetet, vagy lekerekezzenek Visegrádra egy kiadós városnézésre. Nem kell többé azon izgulni, hogyan fognak visszatekerni a Fekete-hegy tetejére, mert az e-bike mindezt könnyedén és környezetbarát módon oldja meg.

A kerékpárokban a legmodernebb Bosch technológia dolgozik (motor, akkumulátorcsomag és vezérlő kompjúter), ami már önmagában is garancia a megbízhatóságra és a tökéletes működésre. Érdemes kipróbálni azt a felemelő érzést, amikor az ember küszködés és fáradtság nélkül teker fel a városból a szállodához úgy, hogy kizárólag csak akkor áll meg fölfelé a szerpentinen, ha meg szeretné csodálni a csodás panorámát.

Az elektromos biciklikkel nagyobb távolságokat tehet meg könnyedén, és ezentúl nem jelentenek majd gondot a hosszabb emelkedők sem.

Az e-bike-okhoz kerékpáros sisak, láthatósági mellény és vízhatlan biciklis táska is jár, kérés esetén pedig gyermekülést is biztosítanak.

Galéria

Hotel SilvanusPest megyesportVisegrádhotelszabadidő