2022.01.29, Szombat

tűz

Családi ház égett Mohácson

2020.01.02

Aktuális

Szilveszter éjszaka Mohács Szőlőhegyen is kigyulladt egy családi ház.

Képzés tartottak a napelemekkel kapcsolatos tűzesetekről

2019.09.30

Aktuális

A Magyarországon előfordult, napelemekkel összefüggő tűzesetekről tartottak képzést a Tamási Regionális Képzési Centrumban Fejér, Tolna, Baranya és Somogy megye önkéntes és önkormányzati tűzoltói részére.

Eloltották az aljnövényzetben keletkezett tüzet Villány és Nagyharsány között

2019.03.02

Aktuális

Eloltották a Villány és Nagyharsány között péntek délelőtt keletkezett tüzet a tűzoltók, korábban mintegy húsz hektáron égett itt az aljnövényzet - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Tűz volt egy társasházi lakásban Pécsen

2019.01.25

Aktuális

Tegnap délután Pécsen egy háromszintes társasház harmadik emeleti lakásában keletkezett tűz. Feltételezhetően az üzem alatt lévő gázkonvektorhoz ért hozzá a földön lévő szivacs ágybetét, ami lángra kapott.

Tűzben pusztult el mintegy kétezer malac Észak-Baranyában

2018.10.15

Gazdaság

Kigyulladt vasárnap délelőtt egy több mint hatszáz négyzetméteres sertéstelep az észak-baranyai Alsómocsoládon; a tűzben az ott tartott 1900 malac mindegyike elpusztult - tájékoztatta a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Elektromos meghibásodás okozott tüzet Garéban

2018.06.11

Aktuális

Elektromos meghibásodás miatt keletkezett tűz egy körülbelül kétszáz négyzetméter alapterületű családi ház egyik szobájában vasárnap este Garé Rákóczi Ferenc utcájában.