2024.04.21, Vasárnap

tűz

Tűzoltó szövetség: a legtöbb otthoni tűzeset megelőzhető

2021.11.16

Országos hírek

Az otthonokban keletkezett tűzesetek megelőzéséhez az egyik legfontosabb üzenet, hogy nyílt lángot soha ne hagyjanak felügyelet nélkül.

Elektromos zárlat okozott tüzet Pécsett

2020.07.27

Aktuális

Hétfőn hajnalban Pécsen, a Maléter Pál utcában egy négyemeletes panel épület második emeleti lakás konyhájában, vélhetően elektromos zárlat miatt tűz keletkezett.

Le kellett bontani a kéményt Kisszentmártonon

2019.11.22

Aktuális

Tegnap Kisszentmárton településen egy családi ház kéményébe épített gerenda gyulladt meg, ami elsősorban a tetőszerkezetet veszélyeztette.

A Pécsi Törvényszék enyhítette a szalmabálákat felgyújtó piromániás férfi börtönbüntetését

2019.03.22

Aktuális

Jogerősen ötről négy évre enyhítette a Pécsi Törvényszék annak a nagykátai férfinak a börtönbüntetését, aki 2017 őszén szalmabálák felgyújtásával mintegy 50 millió forintos kárt okozott Baranyában - közölte a bíróság pénteken az MTI-vel.

Teljesen kiégett egy menetrendszerinti busz Pécsett

2019.02.06

Aktuális

Tegnap délután, Pécsen a Ranga László úton egy menetrend szerint közlekedő távolsági járatú busz motortere kigyulladt.

Kigyulladt egy helyi járatú busz Pécsett

2018.12.28

Aktuális

A busz Pécsett a Mecsek áruháznál, az egyik buszmegállóban gyulladt ki.

Gabona égett Beremenden

2018.07.13

Gazdaság

Tegnap kora este Beremenden kapott lángra learatott gabona tarló mintegy fél hektáron, illetve közel háromszáz négyzetméternyi lábon álló gabona.

Szeméttároló gyulladt meg Belvárdgyulán

2020.08.04

Aktuális

Tegnap délután Belvárdgyulán egy 1470 négyzetméter alapterületű palatetős, fémszerkezetű, oldalt farostlemezes épületben tárolt szemét gyulladt meg. A raktárépületben több ezer köbméter szemetet tároltak ömlesztve.

Családi ház égett Mohácson

2020.01.02

Aktuális

Szilveszter éjszaka Mohács Szőlőhegyen is kigyulladt egy családi ház.

Képzés tartottak a napelemekkel kapcsolatos tűzesetekről

2019.09.30

Aktuális

A Magyarországon előfordult, napelemekkel összefüggő tűzesetekről tartottak képzést a Tamási Regionális Képzési Centrumban Fejér, Tolna, Baranya és Somogy megye önkéntes és önkormányzati tűzoltói részére.

Eloltották az aljnövényzetben keletkezett tüzet Villány és Nagyharsány között

2019.03.02

Aktuális

Eloltották a Villány és Nagyharsány között péntek délelőtt keletkezett tüzet a tűzoltók, korábban mintegy húsz hektáron égett itt az aljnövényzet - közölte a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Tűz volt egy társasházi lakásban Pécsen

2019.01.25

Aktuális

Tegnap délután Pécsen egy háromszintes társasház harmadik emeleti lakásában keletkezett tűz. Feltételezhetően az üzem alatt lévő gázkonvektorhoz ért hozzá a földön lévő szivacs ágybetét, ami lángra kapott.

Tűzben pusztult el mintegy kétezer malac Észak-Baranyában

2018.10.15

Gazdaság

Kigyulladt vasárnap délelőtt egy több mint hatszáz négyzetméteres sertéstelep az észak-baranyai Alsómocsoládon; a tűzben az ott tartott 1900 malac mindegyike elpusztult - tájékoztatta a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Elektromos meghibásodás okozott tüzet Garéban

2018.06.11

Aktuális

Elektromos meghibásodás miatt keletkezett tűz egy körülbelül kétszáz négyzetméter alapterületű családi ház egyik szobájában vasárnap este Garé Rákóczi Ferenc utcájában.