2024.03.28, Csütörtök

Októberben kérésre házhoz mennek a lomért Mohácson

www.mohacsiujsag.hu

2017.09.29. 19:56

Bárki ingyen megszabadulhat a régi kacatoktól.

Még pár hét áll azok rendelkezésére, akik szeretnének ingyen megszabadulni a megunt, használhatatlanná vált bútoraitól, egyéb kacatoktól: október 13-ig lehet megrendelni a lomtalanítást. 

 

A korábbi gyakorlatnak megfelelően idén ősszel is lesz lomtalanítás Mohácson, amit ezúttal is előre egyeztetett időpontban végez majd el a szolgáltató. Mindennek az a célja, hogy ne változzanak átmeneti lomtárolóvá az utcák, vagyis csak akkor kerüljenek elé eddigi helyükről a régi bútorok, kacatok, amikor azokat elszállítják.

 

Aki élni szeretne az ingyenes lehetőséggel, egy regisztrációs űrlapot kell leadnia személyesen a Dózsa György utca 31. szám alatt az ügyfélszolgálaton, legkésőbb október 13-ig. Ezt követően a szolgáltató értesíti ügyfeleit a gyűjtőjárat érkezéséről, társasházak esetében a közös képviselővel egyeztetik az időpontot.

Fontos tudnivaló, hogy a lomtalanítást csak az vehető igénybe, akinek nincs hulladékszállításból eredő díjhátraléka.

A lomtalanítás alkalmával nem viszik el a növényi és állati hulladékot, az építési-, bontási törmeléket, az elektromos és elektronikai készülékeket, a veszélyes hulladékot, az akkumulátort, gumiabroncsot, festékmaradékot, továbbá azt a háztartási, gazdálkodói, vállalkozói tevékenységből származó hulladékot, ami a heti szállítás alkalmával a kukában is elhelyezhető.

 

Forrás: www.mohacsiujsag.hu

 
Aktuálismohácslomtalanításhulladék