2024.03.29, Péntek
A rendőr-főkapitányság nyugdíjasai találkoztak Baranyában

A rendőr-főkapitányság nyugdíjasai találkoztak Baranyában

police.hu

2017.12.16. 16:30

A hagyományokhoz híven a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság idén decemberben is nyugdíjas találkozókat szervezett a főkapitányság nyugállományú tagjai részére.

A megyeszékhelyen és a rendőrkapitányságokon lebonyolított találkozók alkalmával a megye rendőrfőkapitánya és a rendőrkapitányságok vezetői tájékoztatták a nyugdíjasokat a megye bűnügyi, közbiztonsági helyzetéről, és az illegális migrációval összefüggő rendőri munkáról.

A humánigazgatási szakszolgálat munkatársai a nyugdíjasokat, szolgálati járadékosokat érintő egészségügyi ellátásról, és a fontosabb jogszabályi változásokról adtak tájékoztatást, majd a rendőr-főkapitányság valamennyi helyszínen ebéddel vendégelte meg a nyugdíjasokat.

A hagyományoktól eltérően Pécsett, 2017. december 15-én délelőtt megtartott megyei találkozón a Belügyi Szervek Megyei Nyugdíjas Klubjának színjátszó csoportja kulturális műsorral is színesítette a rendezvényt.

A résztvevők jó hangulatban órákat töltöttek együtt, és megemlékeztek a közelmúltban elhunyt munkatársakról, bajtársakról, ezzel is adózva emléküknek. 

Galéria

AktuálisBaranya megyeBaranya Megyei Rendőr-főkapitányságnyugdíjas találkozó