2024.04.27, Szombat

A pécsiek igényeinek megfelelően újul meg ebben az esztendőben is a Tüke Kártya

pecsiujsag.hu

2018.01.22. 17:37

Ahogy azt a csaknem 20 ezer pécsi kártyabirtokos az elmúlt években megszokhatta, idén is megújul a Tüke Kártya. A tavaly kiállított plasztiklapok nyújtotta előnyöket egészen április 30-ig lehet igénybe venni, de február 5-től már gondoskodhatunk a megújításról is.

A Tüke Kártya birtokosainak segítségével végzett, majdnem háromezer véleményen alapuló felmérés eredményeit felhasználva újul meg idén a megannyi városi kedvezményre jogosító kártya.

Annak köszönhetően, hogy az elfogadóhelyek számát tavaly a rendszert üzemeltető Pécsi Kommunikációs Központ Kft. több mint 40 százalékkal megnövelte, a Tüke Kártyát elfogadó pécsi vállalkozások és szolgáltatók száma jelenleg több mint 340-re rúg.

Idén a megújított kártyához kapcsolódó legfontosabb újdonság az, hogy azt egy különleges hologramos matricával érvényesítik majd a gördülékeny és gyors ügyintézés, valamint a költséghatékonyság érdekében.

Annak érdekében, hogy a több mint 19 ezer pécsi kártyatulajdonos a legkényelmesebben tudjon gondoskodni kártyája megújításáról, a 2017-es Tüke Kártyák egészen 2018. április 30-ig érvényesek.

Aki kártyája érvényességének meghosszabbítása mellett dönt (az online felmérésre válaszolók közel 99 százaléka például így döntött), az ezt a Széchenyi tér 1. szám
alatti Tüke Kártya-irodában, továbbá a Millennium Üzletházban, a Siklósi úti Biokom központi ügyfélszolgálatán, valamint a Csontváry úti ügyfélszolgálaton (Csontváry út 10.) teheti meg. A kártyatulajdonosok 98 százaléka elégedett volt az ezen pontokon tapasztalt kiszolgálással.

A kártya meghosszabbítási díja 1000 forint, az idei hosszabbítási időszak kezdete pedig február 5-e.

A pécsieknek idén is lehetőségük lesz a kedvezményes kártyaigénylésre, valamint meglévő kártyájuk szintén kedvezményes meghosszabbítására. Ha valaki egy új
kártyát igénylő pécsit ajánl be a fenti irodák egyikén, 50 százalékos kedvezményt kaphat, aki pedig kettőt vagy többet, az ingyen hosszabbíthatja meg a pécsiség
érzését, a pécsiek összetartozását erősítő városkártyáját.

A Tüke Kártya Programról szóló friss híreket és információkat a tukekartya.pecs.hu weboldalon, a városkártya Facebook-oldalán, valamint a pecsma.hu felületén és a Pécsi Hírek hasábjain találhatják meg.

PécsAktuálismegújulásTüke Kártyakártyabirtokosmegújításvárosi kedvezmény