2024.05.18, Szombat
Ifjúsági versenyen mérték össze tudásukat a gyerekek Siklóson

Ifjúsági versenyen mérték össze tudásukat a gyerekek Siklóson

baranya.katasztrofavedelem.hu

2018.03.22. 21:00

Kedden rendezték meg a Siklósi Katasztrófavédelmi Kirendeltségen a felmenő rendszerű katasztrófavédelmi ifjúsági verseny helyi fordulóját.

A Siklósi Rendőrkapitányság, a Magyar Vöröskereszt Baranya Megyei Szervezete, a Szent Flórián- és Villányi Önkéntes Tűzoltó Egyesület közreműködésével tartott versenyen az általános- és középiskolás diákok elméletben és gyakorlatban, játékos formában, az életkori sajátosságaiknak megfelelően adtak számot az elsajátított veszélyhelyzeti ismereteikről, az ön- illetve más személy mentésében való jártasságukról.

A jó hangulatú rendezvényen végül az általános iskolák közül a Beremendi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata, a középiskolák közül pedig a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium csapata szerepelt a legjobban és ezzel kiérdemelték a megyei fordulón való részvételi jogosultságot.

A verseny megyei selejtezőjére 2018. április 12-én, az országos döntőjére pedig 2018. április 21-én, az országos rendőr- és tűzoltónappal egy időben, Budapesten kerül sor.

Galéria

AktuálisSiklósSiklósi Katasztrófavédelmi Kirendeltségkatasztrófavédelmi ifjúsági verseny