2021.09.28, Kedd

Siklós

Új tornateremmel és felújítással fejlesztik Siklós iskoláit

2020.04.16

Helyi hírek

A milliárdos beruházásban a jövő nyárig korszerűsítik Siklós két általános iskoláját.

Drávaszögi Magyarok Fesztiválja szeptember közepétől Dél-Baranyában

2019.08.31

Kultúra

Idén is megrendezik a Drávaszögi Magyarok Fesztiválját szeptember 20. és október 14. között a Baranya megyei Siklóson és környékbeli, köztük magyarok lakta horvátországi kistelepüléseken - közölték a szervezők az MTI-vel.

Siklósi tűzoltók a XX. Végvár Kupa győztesei

2018.09.11

Aktuális

Immáron XX. alkalommal került megrendezésre Szigetváron a Végvár Kupa, a rendvédelmi szervek meghívásos kispályás labdarúgó tornája, a Zrínyi Napokhoz kapcsolódóan. Ebből az alkalomból összejöttek a megyei tűzoltók és barátságos mérkőzéseken döntötték el, hogy kihez kerüljön a Végvár Kupa.

Ifjúsági tűzoltó tábor Siklóson

2018.09.06

Szent Flórián Önkéntes és Ifjúsági Tűzoltó Egyesület – a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Siklósi Katasztrófavédelmi Kirendeltség közreműködésével – idén harmadik alkalommal szervezte meg ifjúsági tűzoltó táborát Siklóson.

Közbiztonsági referensi értekezlet és aratási fórum Siklóson

2018.05.25

Aktuális

A tűzvédelem mindig kiemelten kezelte a mezőgazdaság, ezen belül az aratás tűzvédelmét. A jogszabályok és az elvárások ismerete és annak közvetítése, átadása az érintettek felé fontos feladat.

Tovább erősödik a Siklósi Járási Mentőcsoport

2018.03.20

Aktuális

A napokban kötött együttműködési megállapodást a siklósi Tenkes Lovas Sport Hagyományőrző és Polgárőr Egyesület és a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Több mint másfél milliárdos forrás érkezik a baranyai térségbe

2017.05.23

A horvát-magyar határon átnyúló európai uniós fejlesztési program keretében kerékpárút épül, valamint hajójárat is indul.