2024.04.21, Vasárnap

Bárki megszabadulhat a régi kacatoktól, áprilisban házhoz mennek a lomért Mohácson

mohacsiujsag.hu

2018.04.04. 22:00

Még pár hét áll azok rendelkezésére, akik szeretnének ingyen megszabadulni a megunt, használhatatlanná vált bútoraitól, egyéb kacatoktól: április 18-ig lehet megrendelni a lomtalanítást.

A korábbi gyakorlatnak megfelelően idén tavasszal is lesz lomtalanítás Mohácson, amit ezúttal is előre egyeztetett időpontban végez majd el a szolgáltató. Mindennek az a célja, hogy ne változzanak átmeneti lomtárolóvá az utcák, vagyis csak akkor kerüljenek elé eddigi helyükről a régi bútorok, kacatok, amikor azokat elszállítják.

Aki élni szeretne az ingyenes lehetőséggel, egy regisztrációs űrlapot kell leadnia személyesen a Dózsa György utca 31. szám alatt az ügyfélszolgálaton, legkésőbb április 18-ig.

A lomtalanítás napja április 23., társasházak esetében a közös képviselővel egyeztetik az időpontot.

Fontos tudnivaló, hogy a lomtalanítást csak az vehető igénybe, akinek nincs hulladékszállításból eredő díjhátraléka.

A lomtalanítás alkalmával nem viszik el a növényi és állati hulladékot, az építési-, bontási törmeléket, az elektromos és elektronikai készülékeket, a veszélyes hulladékot, az akkumulátort, gumiabroncsot, festékmaradékot, továbbá azt a háztartási, gazdálkodói, vállalkozói tevékenységből származó hulladékot, ami a heti szállítás alkalmával a kukában is elhelyezhető.

Forrás: mohacsiujsag.hu

Aktuálislomtalanítás Mohácshulladékszállítás