2024.02.27, Kedd
Ön kit javasol Baranya megye kitüntető díjaira?
Baranya Megyei Önkormányzat - Facebook

Ön kit javasol Baranya megye kitüntető díjaira?

Baranya Megyei Önkormányzat Facebook

2018.11.30. 15:00

A Baranya Megyei Közgyűlés rendelete alapján évente díjat kapnak azok a személyek, akik különösen sokat tesznek Baranya fejlődése érdekében.

A díjak:
1.) A megye rangját emelő, fejlődését elősegítő tevékenység elismerésére Pro Comitatu Baranya Díj;
2.) A megye társadalmi életében kifejtett kimagasló szakmai, hivatásbeli érdemek elismerésére Baranya Fejlődéséért Díj, Egészséges Baranyáért Díj, Koltai Péter-díj, Közrend-Közbiztonsági Díj, Nemzetiségekért Díj, Kulturális, Művészeti és Sajtó Díj;
3.) A köztisztviselők és közalkalmazottak kiemelkedő munkájának elismerésére, a megye közössége javára kifejtett áldozatos tevékenysége vagy rendkívüli teljesítmény elismerésére Baranya Megye Díszpolgára cím, illetve a helyi közösség szolgálatáért a Baranya Megyei Közgyűlés Elnökének Kitüntető Díja.

A díjak részletes leírása megtalálható a megyei önkormányzat honlapján (www.baranya.hu). A díjakat illetően május 31-ig várják az írásos javaslatokat a Baranya Megyei Önkormányzat titkárságán levélben, e-mailben vagy személyesen (cím: 7621 Pécs, Széchenyi tér 9., 1. emelet, [email protected]). Információ a 72/500-401 telefonszámon kérhető.

AktuálisBaranya megyefejlődés