2024.07.27, Szombat
Új karrier Magyarországon
pixabay - illusztráció

Új karrier Magyarországon

Baranya Megyei Kormányhivatal

2018.11.16. 15:00

Számos kiemelkedő karrierlehetőséget kínál az EURES 2018. november 20-ára meghirdetett „Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörzéjén. Az esemény célja, hogy egy napra összekapcsolja az álláskeresőket azokkal a kiváló magyar cégekkel, amelyek képzett munkatársakat keresnek Magyarországról, illetve az EU/EGT tagállamokból.

Ha valaki álláskeresőként  minőségi, azonnal betölthető pozíciót keres, és készen áll arra, hogy Magyarországon éljen és dolgozzon, most remek lehetőséget kap rá, hogy egyszerűen és gyorsan kapcsolatba lépjen a munkaadókkal. Mint azt Gárdai Adél, a Baranya Megyei Kormányhivatal EURES-tanácsadója elmondta, az online állásbörzén nemcsak a szakmai profiljukhoz illeszkedő pozíciókra pályázhatnak a jelentkezők, hanem toborzási interjúkon is részt vehetnek.

Különösen azoknak érdemes regisztrálni, akik a szolgáltató szektor, az IT, a kommunikáció, a pénzügyi szolgáltatások, az építőipar, a gépjárműipar, a turizmus, a vendéglátás, az egészségügy, a gyógyszer- és vegyipar területén építenék karrierjüket. A GINOP-5.1.1-15-2015-00001 Út a munkaerőpiacra projekt keretében meghirdetett eseményen való részvétel mindenki számára ingyenes, regisztrálni a www.europeanjobdays.eu weboldalon lehet.

AktuálisMagyarországkarrierEurópai Online Állásbörze