2021.08.01, Vasárnap
Új karrier Magyarországon
pixabay - illusztráció

Új karrier Magyarországon

Baranya Megyei Kormányhivatal

2018.11.16. 15:00

Számos kiemelkedő karrierlehetőséget kínál az EURES 2018. november 20-ára meghirdetett „Új Karrier Magyarországon” Európai Online Állásbörzéjén. Az esemény célja, hogy egy napra összekapcsolja az álláskeresőket azokkal a kiváló magyar cégekkel, amelyek képzett munkatársakat keresnek Magyarországról, illetve az EU/EGT tagállamokból.

Hirdetés

Ha valaki álláskeresőként  minőségi, azonnal betölthető pozíciót keres, és készen áll arra, hogy Magyarországon éljen és dolgozzon, most remek lehetőséget kap rá, hogy egyszerűen és gyorsan kapcsolatba lépjen a munkaadókkal. Mint azt Gárdai Adél, a Baranya Megyei Kormányhivatal EURES-tanácsadója elmondta, az online állásbörzén nemcsak a szakmai profiljukhoz illeszkedő pozíciókra pályázhatnak a jelentkezők, hanem toborzási interjúkon is részt vehetnek.

Különösen azoknak érdemes regisztrálni, akik a szolgáltató szektor, az IT, a kommunikáció, a pénzügyi szolgáltatások, az építőipar, a gépjárműipar, a turizmus, a vendéglátás, az egészségügy, a gyógyszer- és vegyipar területén építenék karrierjüket. A GINOP-5.1.1-15-2015-00001 Út a munkaerőpiacra projekt keretében meghirdetett eseményen való részvétel mindenki számára ingyenes, regisztrálni a www.europeanjobdays.eu weboldalon lehet.

AktuálisMagyarországkarrierEurópai Online Állásbörze

Hirdetés

Hirdetés