2024.04.18, Csütörtök
Online kvízjátékra hívnak a magyarországi németek
Illusztráció: pexels.com

Online kvízjátékra hívnak a magyarországi németek

MTI

2021.03.09. 10:33

A TeitschQuiz - amely online német kocsmakvíz - célja, hogy kiderüljön, ki tud többet a Magyarországon és a világ más részein élő német kisebbségekről.

Online műveltségi vetélkedőt szervez a Magyarországi Német Fiatalok Közössége a Pécsi Német Önkormányzattal és a baranyai megyeszékhelyen működő Lenau Házzal együttműködésben - közölte a Pécsi Német Önkormányzat az MTI-vel.

A TeitschQuiz - amely online német kocsmakvíz - célja, hogy kiderüljön, ki tud többet a Magyarországon és a világ más részein élő német kisebbségekről - március 25-én rendezik meg az interneten.
Jelentkezni egyénileg vagy 3-6 fős csapatokban március 18-ig lehet a TeitschQuiz - ungarndeutsches online Quiz című Facebook-eseményen.

Mint írták, minél vegyesebb összetételű a játékra jelentkező csapat, annál nagyobb eséllyel tud majd minden kérdést megválaszolni. A csapattagok a vetélkedő ideje alatt szabadon választott online felületen kommunikálhatnak egymással.

Az egyénileg, csapat nélkül jelentkezőket a szervezők beosztják másokhoz, a játékosok a technikai részletekről a jelentkezést követően e-mailben kapnak tájékoztatást.
A szervezők közleménye szerint a legügyesebb csapatot izgalmas ajándékok várják.

Helyi hírekPécsMagyarországi Német Fiatalok Közösségemagyarországi németek