2024.07.19, Péntek
Újra lesz családi fesztivál a pécsi Zsolnay-negyedben
Illusztráció: pixabay.com

Újra lesz családi fesztivál a pécsi Zsolnay-negyedben

MTI

2021.07.31. 08:05

A rendezvényen fellép mások mellett az Apacuka, a Szélkiáltó, a Kolompos, a Csurgó együttes, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a Rutkai Bori Banda, továbbá Szalóki Ági.

Egy év kihagyás után idén ismét megrendezik a hagyományos pécsi nyárzáró családi rendezvényt, a Szamárfül Fesztivált a Zsolnay Kulturális Negyedben augusztus 27. és 29. között - tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

A Zsolnay Örökségkezelő NKft. (ZSÖK) közleményében azt írták, hogy a pécsi kultnegyedben zajló nyárzáró móka középpontjában idén is a gyerekek, a család, a közös játék és az élmények állnak majd, hiszen a város kulturális központja az iskolakezdés előtt óriási játszóházzá változik, ahol a kézműves és zenei foglalkozások mellett zenei és színházi, bábszínházi és planetáriumi előadásokra is ellátogathatnak kicsik és nagyok egyaránt.

A rendezvényen fellép mások mellett az Apacuka, a Szélkiáltó, a Kolompos, a Csurgó együttes, Farkasházi Réka és a Tintanyúl, a Rutkai Bori Banda, továbbá Szalóki Ági, de a kicsik szórakoztatására több előadással készül a pécsi Bóbita Bábszínház is.

Kitértek rá, hogy a fesztivál ideje alatt kirakodóvásár várja a kézműves portékák szerelmeseit, míg a Kincses Piacra azokat a gyerekeket várják, akik megunt könyveiket, játékaikat szeretnék pénzzé tenni vagy akik ilyen holmikat vásárolnának.

A planetáriumi előadásokat leszámítva ingyenes rendezvény részletes programsora a későbbiekben a www.szamarfulfesztival.hu oldalon olvasható.

Helyi hírekPécsZsolnay Kulturális Negyedfesztivál