2024.06.25, Kedd
Ismét Prof. Dr. Szécsi Gábort nevezték ki a PTE KPVK dékánjává
Illusztráció: pixabay.com

Ismét Prof. Dr. Szécsi Gábort nevezték ki a PTE KPVK dékánjává

pecs.hu

2023.01.07. 16:05

Prof. Dr. Miseta Attila rektor a PTE KPVK Kari Tanácsának egyhangú támogatásával nevezte ki Dr. Szécsi Gábort a kar vezetőjévé.

Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Kara jelenlegi dékánját a Kari Tanács egyhangú támogatásával további négy évre a kar dékánjává nevezte ki Prof. Dr. Miseta Attila, a Pécsi Tudományegyetem rektora - írja a pecs.hu. Dr. Szécsi Gábor 2023. január 1-től kezdte meg új dékáni ciklusát. 

A PTE rektorának döntése értelmében 2023. január 1-től Prof. Dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanár, dékán tölti be további négy évig a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékáni pozícióját. Prof. Dr. Miseta Attila rektor a PTE KPVK Kari Tanácsának egyhangú támogatásával nevezte ki Dr. Szécsi Gábort a kar vezetőjévé.

Dr. Szécsi Gábor 2018 óta vezeti az intézményt. Dékáni ciklusa alatt számos új szakkal gyarapodott a kar képzési kínálata, és megerősödött a KPVK pécsi képzőhelye is. A PTE KPVK-t jelenleg a régió és az ország legerősebb alsófokú pedagógusképző intézményei között tartják számon.

Helyi hírekPécsPécsi Tudományegyetemdékán