2024.05.02, Csütörtök
Pont Ott Parti 2023: fesztiválhangulattal várja a felvételizőket a PTE
Kép: 1367.hu

Pont Ott Parti 2023: fesztiválhangulattal várja a felvételizőket a PTE

MTI

2023.07.22. 10:00

2023.07.21.Július 26-án szerdán 17:30-22:00 óra között tartja a Pécsi Tudományegyetem az idei Pont Ott Partit a Széchenyi téren.

A rendezvényre minden idén felvételizőt várnak, de azoknak is érdemes kilátogatniuk, akik szeretnék újra átélni, milyen érzés megélni egy sorsfordító pillanatot - olvasható a pecs.hu honlapján.

„Az egyetemi évek mindenki számára meghatározóak. Reméljük, az idén felvételizők nagy része a Pécsi Tudományegyetemen éli meg majd élete legszebb éveit” – mondta el Győrffy Zoltán, a PTE Kapcsolati Igazgatóság vezetője. Az eseményen a PTE mind a tíz kara képviselteti magát, így a leendő gólyák egyből a PTE család tagjainak érezhetik magukat. „Szeretnénk ízelítőt adni a résztvevőknek abból, milyen összetartó és szuper a PTE-s közösség” – húzta alá dr. Hegedüs Réka, a PTE Kapcsolati Igazgatóság Hazai Beiskolázási Marketing Irodájának vezetője, a program főszervezője.

A szerdai eseményre a PTE Kapcsolati Igazgatósága egy meglepetéssel is készül – ennek részleteiről szerda reggel ad majd tájékoztatást az egyetem. Ami a zenei programot illeti: Korda György és Balázs Klári adnak koncertet, az afterpartiról pedig DJ LENNARD és DJ KAU gondoskodik az UNIV Klubban. A rendezvényen ingyenes a részvétel.


A program:

Helyi hírekPécsPTEponthatárváró buli