2024.04.19, Péntek
Rendvédelmi és civil szervezetek ajándékozták meg a pécsi gyermekotthon lakóit

Rendvédelmi és civil szervezetek ajándékozták meg a pécsi gyermekotthon lakóit

baranya.katasztrofavedelem.hu

2018.04.01. 08:00

Már hagyománnyá vált, hogy a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is képviselteti magát a Baranyai Motoros Polgárőr Egyesület által szervezett húsvéti jótékonysági rendezvényen

A Pécs Plázában, illetve a megyei katasztrófavédelmi igazgatóságon és városi kirendeltségeken kihelyezett adomány pontoknál lehetett leadni a játékokat, könyveket, ruhákat, amiket a rendvédelmi szervek és civil szervezetek március 28-án délután együtt szállítottak a Megye utcai gyermekotthonba, és adták át a gyerekek részére.

Bíró Andrea, a gyermekotthon vezetője örömét fejezte ki, hogy ilyen összefogást tudott muatatni a város, és megköszönte az ajándékokat.

A rendezvény célja az volt, hogy húsvét alkalmából mosolyt csaljunk a gyerkőcök arcára, akik jó szívvel fogadták az ajándékokat és viszonozták is, elénekelték a „Tavaszi szél vizet áraszt”, és „Virágéknál ég a világ” című dalokat, a fiúk locsolóverset mondtak, majd a hölgyeket meg is locsolták. 

Az ünnepség alkalmával az otthon tanárai rendeztek egy "nyuszi ugró" versenyt is, ahol a gyerekek mellett a tűzoltók, rendőrök, és a többi társzerv kollégiái is megcsillogtathatták tehetségüket. Az első helyezett jutalma egy hatalmas tojás volt.

Galéria

PécsAktuálisBaranya Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságadományPécs PlázaBaranyai Motoros Polgárőr Egyesülethúsvéti jótékonysági rendezvénygyermekotthon