2024.04.23, Kedd

Civilek mellett Baranya megyei szervezetek is jelentkezhetnek a Hankook új pályázatára

morpho

2018.06.01. 22:00

Hetedik alkalommal hirdeti meg Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft.

Ebben az évben is meghirdette egyedülálló Abroncsadományozási Programját a Hankook Tire Magyarország Kft. Ennek keretében a vállalat olyan alapítványoknak, kisebb egyesületeknek és nonprofit szervezeteknek kíván segítséget nyújtani, amelyek egyébként ritkán és csak nagy erőfeszítések árán jutnak támogatáshoz.

 

„Örülünk, hogy évről évre támogathatjuk azokat szervezeteket, amelyek munkájukkal rengeteget tesznek a helyi közösségek életéért, a környezetért vagy a beteg gyerekekért. Feladatunknak érezzük, hogy segítsük tevékenységüket, termékeinkkel szó szerint gördülékenyebbé, gyorsabbá, biztonságosabbá tegyük a napi munkájukat” – mondta Roy Katalin, a Hankook Tire Magyarország Kft. kommunikációs vezetője.

 

Az elmúlt évben több Baranya megyei szervezettel együtt támogatásban részesült a Kerek Világ Alapítvány is. „Munkánkkal a fogyatékkal élő emberek mindennapjait és társadalmi integrációját segítjük. Az intézményeinkbe járó gyermekek, felnőttek és sérült embertársaink napi szállítását szolgálatunk gépjárműveivel biztosítjuk. Az autók gumiabroncsait a Hankook Tire Magyarország Kft. Abroncsadományozási Programjának köszönhetjük, amely évek óta támogatja alapítványunk tevékenységét” – nyilatkozta Bodor Andrea, intézményvezető.

 

A pályázó szervezetek ezúttal is egyenként 12 darab, azaz 3 garnitúra Hankook abroncsra adhatják be igényüket július 20-ig a www.hankookadomany.hu weboldalon. A támogatásra azok a legalább 5 éve működő alapítványok, közalapítványok, illetve egyesületek pályázhatnak, akiknek környezet-, táj- vagy természetvédelem, fenntartható fejlődés, beteg gyermekek, koraszülöttek szállítása vagy rend- és katasztrófavédelem a fő tevékenységi köre.

AktuálisBaranya megyeHankookAbroncsadományozási Programgumiabroncs