2024.03.04, Hétfő

Anyagi támogatás, szakmai gyarkorlat, dolgozói kedvezmény - megállapodást kötött az Otp és a Pte

pte.hu

2018.06.21. 17:00

Együttműködési megállapodást kötött egyetemünk az OTP Bankkal a 2018-19-es tanévre vonatkozóan.

A két intézmény kapcsolata immár több évtizedre nyúlik vissza. Ennek egyik „szemmel látható” eredménye volt a tavalyi évben a pécsi egyetemalapítást egy csodálatos szekkóval is megörökítő PTE Dr. Halasy-Nagy József Aulájának méltó felújítása, amely az OTP Bank támogatásával valósulhatott meg.

Ennek az együttműködésnek a folytatásaként a szeptemberben kezdődő tanévben vállalja, hogy igény esetén a hallgatókat, valamint a dolgozókat érintő, a pénzügyi szférához kapcsolódó kérdésekben tájékoztatja. Emellett a PTE munkatársai számára számos kedvezményt biztosít úgy a számlanyitás, mint a személyi kölcsön, lakás- és jelzáloghitel, vagy az OTP Travel utazási utalvány igénylése esetén. Természetesen a hallgatók sem maradnak ki a lehetőségekből, hiszen számukra – az egyre népszerűbb duális képzés egyfajta megjelenési formájaként – szakmai gyakorlat kínálkozik az OTP-nél, amennyiben sikeresen pályáznak erre.

Az együttműködési megállapodást a pécsi egyetem részéről Dr. Bódis József rektor, Jenei Zoltán kancellár, Lengvárszky Attila oktatási igazgató és Takács Gyula EHÖK elnök, míg az OTP Bank Nyrt. részéről Galovics Gábor ügyvezető igazgató és Foltinné Götz Ágnes ügyvezető igazgató helyettes írták alá csütörtök délelőtt a PTE Szenátusi Tanácstermében.

PécsAktuálisBaranya megyeegyüttműködési megállapodásPTE OTP