2024.03.19, Kedd
TúráZoo - új program a Pécsi Állatkertben!
Pécsi Állatkert és Akvárium Terrárium hivatalos - Facebook

TúráZoo - új program a Pécsi Állatkertben!

pecszoo.hu

2019.03.20. 18:05

2019. március 16-án új programsorozat indult útjára a Pécsi Állatkertben!

A TúráZoo elnevezésű eseményt a szakvezetéses állatkerti séták mintájára hoztuk létre. Az állatkerti túrára mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne számos érdekességet megtudni az állatkert lakóiról, kíváncsi az állatkerti műhelytitkokra és szeretne bepillantást nyerni az intézmény életének azon mozzanataiba, melyek a látogatók előtt rejtve maradnak!

A séta során lehetőséget biztosítunk néhány barátságos zoo-lakó felügyelet mellett történő etetésére is! Az állatkerti túrát előre láthatóan minden hónap második szombatján rendezzük meg, a folyamatosan frissülő időpontokat ide kattintva olvashatják! A séta a jegypénztár közelében található gyülekezőhelyről indul, időtartama kb. 2-2,5 óra. A séta során az állatkerti részleget és igény esetén az Akvárium-Terrárium részleget is érintjük!

A túrán való részvételhez nem szükséges előzetes regisztráció, a program az állatkerti belépőjegy megváltása után szabadon látogatható! A Pécsi Állatkert látogatási szabályzata a TúráZoo elnevezésű rendezvényen résztvevők esetében is érvényes!

Minden érdeklődőt várunk szeretettel! Bővebb információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal: [email protected].

AktuálisBaranya megyePécsi ÁllatkertTúráZoo