2024.03.19, Kedd
Megújul a közlekedési hatóság műszaki vizsgasora Pécsett
kormanyhivatal.hu

Megújul a közlekedési hatóság műszaki vizsgasora Pécsett

Baranya Megyei Kormányhivatal

2019.11.06. 17:38

A Baranya Megyei Kormányhivatal közlekedési hatóságának Pécs, Hengermalom u. 2. szám alatti telephelyén 2019. november 6-tól felújítási munkák zajlanak.

A hivatal az autók honosításával, műszaki vizsgáztatásával kapcsolatos jelentősen megnövekedett igények mellett is arra törekszik, hogy a lehető leghamarabb kerüljön sor az ügyfelek által kért eljárásokra. Ennek megfelelően a most kezdődő, halaszthatatlan korszerűsítési, felújítási munkák idején is igyekszik biztosítani a zavartalan ügyintézést, illetve a műszaki vizsgasor alternatív útvonalon történő megközelíthetőségét.

 

 

A felújítás ideje alatt a műszaki vizsgálatra vagy hatósági szemlére érkező járművek számára a vizsgálat megkezdéséig nem tudjuk biztosítani az udvaron történő várakozást. Kérjük, hogy járműveikkel a telephely környékén lévő parkolóhelyeken álljanak meg, és az eljárás helyszínét csak a kérelem felvétele után, az ügyintéző tájékoztatásának megfelelően közelítsék meg. A műszaki vizsgasorra a Hengermalom u. 4. szám alatti ingatlan (volt ATI) udvarán keresztül lehet majd bejutni, a hatósági eljárás díjának megfizetéséről szóló bizonylat felmutatásával.

A felújítási munkák előreláthatóan az idei év végéig tartanak.

AktuálisBaranya Megyei KormányhivatalPécsműszaki vizsgasorfelújítás