2024.04.17, Szerda
Ismét az év női példaképét keresik Baranyában!
pixabay - illusztráció

Ismét az év női példaképét keresik Baranyában!

FERLING Kft.

2020.02.05. 14:54

Munka, család, magánélet. Megteremteni nehéz, elveszíteni könnyű. Egyensúly. Minden területen helytállni és sikeresnek lenni hatalmas kihívás, szinte már emberfeletti képesség.

Az előző évben közel 30 pályázó példaértékű történetét ismerhettük meg, akik kiválóan helytálltak munkájukban és magánéletükben egyaránt. Idén is hasonló sikerekre számítunk, és reméljük, hogy a baranyai nők a hétköznapokban nyújtott hatalmas teljesítményükkel ismét inspirálják társaikat.

A Pécsi Család és KarrierPONT az „Év női példaképe” pályázatával a tavalyi év sikere után újra ezeket a kiemelkedő teljesítményeket szeretné bemutatni és elismerni, hogy mások számára is utat mutassanak. Olyan baranyai nők jelölhetik magukat a díjra – vagy jelölhetők mások által – akik munkájukban, szakmájukban sikeresek, miközben harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek.

2020-ban a pályázaton elsősorban olyan sikeres baranyai nők indulhatnak, illetve jelölhetők, akik a vidékfejlesztésben, térségfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, új- illetve hagyományos ágazatokban sikereket értek el.

Az Év női példaképe pályázat a „Munka ÉS Család – A nők munkaerő-piaci helyzetének javítása és Nő-Köz-Pont létrehozása Pécsett” című, EFOP-1.2.9-17-2017-00082 számú pályázati projekt elemeként valósul meg. A jelentkezés pofonegyszerű: a baranya.munkacsalad.hu oldalon akár saját magad is kitöltheted az űrlapot, akár ajánlhatsz is valakit a díjra, aki szerinted megérdemelné.

http://baranya.munkacsalad.hu/hir/ismet-keressuk-az-ev-noi-peldakepet-baranyaban

A sikeres pályázathoz csupán három kérdésre kell egy-két bekezdésben válaszolni, melyre február 10-ig van lehetőség!

Az összes pályázatra a Pécsi Család- és Karrierpont Facebook oldalán lesz lehetőség szavazni, hogy kiderüljön, ki lesz az év női példaképe Baranyában! A Facebookon a legtöbb szavazatot elérő jelölt kapja a közönségdíjat és egy 50 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal díjazzák! A top 10 benyújtott pályaművet pedig a Pécsi Család és KarrierPONT szakmai támogatására létrejött Tanácsadó Testülete fogja elbírálni és 1-et fog kiválasztani közülük, aki megkapja a szakmai díjat, valamint szintén egy 50 ezer forint értékű ajándékutalványt!

A díjak átadására a március 8-i Nőnapi Bababörzén, a Lauber Dezső sportcsarnokban kerül sor.

Aktuálisnői példaképBaranya megyePécsi Család és KarrierPONT