2024.03.04, Hétfő
Távkonzultációs lehetőség a baranyai gazdálkodóknak
pixabay - illusztráció

Távkonzultációs lehetőség a baranyai gazdálkodóknak

Baranya Megyei Kormányhivatal

2020.04.22. 15:42

A Baranya Megyei Kormányhivatal az idei évben is biztosítja a gazdálkodók számára az egységes kérelmek sikeres benyújtásához szükséges szakmai konzultációs lehetőséget.

A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetre tekintettel a hagyományos tájékoztató fórumot ezúttal videókonferencia keretében tartják meg az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály szakemberei.

Az egységes kérelmek beadásával, az igényelhető jogcímek vis maior eseteivel kapcsolatos tájékoztatásra, távkonzultációra 2020. április 28-án, kedden kerül sor. A videókonferencia részleteiről – a pontos kezdési időpontról, a részvételhez szükséges technikai tudnivalókról – a jelentkezések összesítését követően e-mailben értesítik majd az érdeklődőket a kormányhivatal munkatársai.

A baranyai gazdálkodók, gazdálkodási szervezetek, szaktanácsadók a tájékoztató fórumra történő jelentkezési szándékukat legkésőbb 2020. április 23-án 16.00 óráig jelezhetik az [email protected] e-mail címen.

Az idei évi egységes kérelmek benyújtásával kapcsolatos kormányhivatali tájékoztatás a Magyar Államkincstár által összeállított diasor alapján történik, de érdemes megnézni a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara kérelembeadást segítő oktatóvideó-sorozatát is, amely ide kattintva érhető el.

AktuálisTávkonzultációBaranya megyegazdálkodók