2020.12.01, Kedd

Így működik manapság egy kádárműhely Palotabozsokon

MTI

2018.06.20. 08:37

A pörkölés adja meg az igazi ízt- és az illatanyagokat ad a hordóban érlelt bornak.

Hirdetés

 

MTI Fotó: Sóki Tamás  - Flódung Kristóf kádár kijelöli a vágás vonalát egy tölgyfarönkön az Európai Kádárok Kft. palotabozsoki üzemében 2018. június 19-én. 

 

 

MTI Fotó: Sóki Tamás - Hordót állít össze a dongákból egy szakember az Európai Kádárok Kft. palotabozsoki üzemében 2018. június 19-én. 

 

 

MTI Fotó: Sóki Tamás  - A tölgyfa lángjával pörkölnek meg egy hordót

 

GazdaságBaranya megyeborkádárműhelyPalotabozsokpörköléstölgyfahordóEurópai Kádárok Kft.

Hirdetés

Hirdetés