2024.03.28, Csütörtök
Megújult a szigetvári Spar
erdmost.hu

Megújult a szigetvári Spar

magyarepitok.hu

2019.07.12. 09:12

Országszerte négy üzletet modernizáltak mintegy 1,5 milliárd forintból.

Ahogyan dinamikusan nő a vásárlóerő az ország különböző pontjain, úgy haladnak a Spar üzletláncának fejlesztései is – derül ki az áruházlánc közleményéből. Idén már beszámoltunk egy fővárosi és egy maglódi szupermarket felújításáról és egy teljesen új üzlet átadásáról is Tatán.

 

A különleges faszerkezettel felépített tatai Interspar

Most egy 1,5 milliárd forintos fejlesztéssorozatban négy újabb helyszínen készült el a helyi Spar modernizációja: egy szegedi (Csillag tér), egy érdi (Diósdi út), egy sárvári (Laktanya utca) és egy szigetvári (József Attila utca) szupermarketet újítottak fel.

 

Mindenhol figyemet fordítottak az energiatakarékosságra

Érden tágasabb eladótérrel és teljesen új bútorzattal látták el az üzletet, melynek belső tere a SPAR legújabb koncepciója szerinti kialakítást kapott: áttekinthetőbb csemegepult fogadja a vevőket, amelyhez a kényelmesebb vásárlást elősegítő, alacsony bútorokkal gazdagodott zöldség-gyümölcs és pékáru részlegen keresztül lehet eljutni. Önkiszolgáló pénztárakat is felszereltek.

Sárváron modernebb homlokzatot kapott a helyi Spar, illetve többek között az áruház belső tere kényelmesebben bejárhatóbbá vált, új berendezések módosított elhelyezése révén tágasabb térérzetet biztosít Itt szintén. önkiszolgáló pénztárak várják a vásárlókat.

Szigetváron belső átalakítás és modernizáció történt: az üzletbelsőbe teljesen új csemege-kiszolgálópult és látványpékség került, illetve új bútorokkal látták el a zöldség–gyümölcs-részleget is.

Szegeden kívül-belül megújult a szupermarket. Az újragondolt üzletben önkiszolgáló kasszákat alakítottak ki, valamint új hűtőket adtak át, illetve a zöldség-gyümölcs és pékáru részlegeket is modernizálták. A vásárlók szigetszerű bútorokkal berendezett piac hangulatú bejárati zónán át jutnak el az alacsony bútorzatú csemegepulthoz, majd az új grillpulthoz és a látványpékséghez is.

A cég közleménye kiemeli, hogy mind a négy fejlesztés során kiemelt figyelmet fordítottak az energiatakarékos technológiák és megoldások alkalmazására.

Helyi hírekSzigetvárSzegedÉrdSárváráruházépítés