2024.04.16, Kedd
Labdarúgás - Edzőváltás a Pécsnél
Fotó: Illusztráció, unsplash.com

Labdarúgás - Edzőváltás a Pécsnél

MTI

2024.02.21. 12:25

Közös megegyezéssel távozott a Pécsi MFC kispadjáról Kulcsár Árpád vezetőedző. A szakember a klub utánpótlásának szakmai vezetőjeként folytatja a munkát.

A Vasastól elszenvedett 4-1-es idegenbeli vereség másnapján közös megegyezéssel szerződést bontott Kulcsár Árpád vezetőedzővel a labdarúgó Merkantil Bank Ligában szereplő Pécsi MFC.

A mecseki klub honlapjának beszámolója kiemelte, Kulcsár tavaly novemberben "nehéz helyzetben vállalta, hogy leül az együttes kispadjára", és vezetésével a PMFC a hatodik helyen zárta a 2023-as esztendőt

Az új trénert rövidesen bemutatják

Az egyesület közleményében kitért arra is, hogy a távozó vezetőedző munkáját a téli felkészülés elején egészségi problémák hátráltatták, agyvérzéséből felépülve a tavaszi rajtra visszatért. Úgy fogalmaztak: "A legutóbbi, angyalföldi bajnoki találkozó után arra az egyhangú döntésre jutott klubunk vezetőségével folytatott egyeztetése során, hogy a csapat jövőjét és önmaga egészségét egyaránt figyelembe véve közös megegyezéssel távozik NB II-es labdarúgócsapatunk éléről". Hozzátették, Kulcsár a továbbiakban - korábbi státuszát betöltve - újra a PMFC utánpótlás szakmai vezetőjeként dolgozik.

A csapat új trénerét a későbbiekben jelenti be az NB II tizedik helyén álló klub.

Helyi hírekPécsPécsi MFCKulcsár Árpádvezetőedzőlabdarúgás