2024.03.29, Péntek
Így fesztiváloztok Ti! - 11. Fishing on Orfű fesztivál
Fishing on Orfű 2018 - Facebook

Így fesztiváloztok Ti! - 11. Fishing on Orfű fesztivál

MTI, fishingonorfu.hu

2018.06.21. 07:05

Akik már jártak a Fishing on Orfű fesztiválon, pontosan tudják, hogy itt a koncertek fergetegesek, a helyszín gyönyörű, a hangulat barátságos és családias, és a napközbeni off-programok is a lehető legszínesebbek.

A Hosszúlépés ‘tókerülő’ Fröccstúra egész napos programján – immár hagyományosan – együtt jár a zene, a finom bor, a helyi étel és az orfűi táj. A magyarhertelendi sörfőzdébe vezet az FOO Sörtúra, ahol a legfinomabb, legkülönlegesebb kézműves sörök mellé bográcsos étel, főzdelátogatás és blues koncert illik. Idén indul az Orfűi Mesetúra, ahol három állomáson keresztül egy kifejezetten erre az alkalomra írt mese köti majd össze az eseményeket kicsiknek és nagyoknak. 

A Konyhakör csapata a fesztivál tetején található présház udvarában pop-up vacsorákkal várják az érdeklődőket. A varázslatos Kovácsszénáját és Abaligetet gasztrotúrákkal és kézműves foglalkozásokkal fedezzük fel. 

Szekszárdi Gourmet: az egyik legtehetségesebb fiatal borász, az egyik legviccesebb malacsütő mesterszakács és a világ egyik legkiválóbb kávémestere egy városból, most éppen a Fishing on Orfű Fesztiválon.

Mindezek mellett sportprogramok, gyalogtúrák, bringatúrák, sárkánytúra, rekeszépítés, és zsonglőrködés minden mennyiségben, a legaktívabb fesztiválozóknak is.

Minderről a [email protected] címen, vagy a helyszínen, a fesztiválon felállított off-bódénál bővebb tájékoztatást is adunk.

Minden jegyünk megvásárolható SZÉP kártyával is!

Ha nem csak a színpad előtt tombolnál, akkor nézd meg, hogy milyen programok várnak még Rád és milyen kedvezményeket nyújt a karszalagod, itt megtalálod.

KultúraBaranya megyefesztiválOrfűFishing On OrfűSzép-kártya