2024.04.24, Szerda

A VoiSingers adott adventi koncert Zsolnay Negyedben

Baranya Megyei Kormányhivatal

2018.12.18. 05:00

Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar 2018. december elején különleges ünnepi koncerttel ajándékozta meg Baranya megyei tagjait. Az eseményen az innovatív kórusmuzsika egyik legismertebb hazai képviselőjeként a VoiSingers együttes adott ünnepi műsort a Zsolnay Negyedben.

Az MKK Baranya Megyei Területi Elnöksége 2018. december 5-én adventi koncertet szervezett az európai hírű, pécsi VoiSingers kórus szereplésével a Zsolnay Kulturális Negyed E78 koncerttermében. Az ünnepi eseményen a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar mintegy 350 tagja vett részt.
A koncert előtt dr. Csiki László területi elnök, a Baranya Megyei Kormányhivatal főosztályvezetője köszöntötte a résztvevőket. Elmondta, fontosnak tartja, hogy a munka, a család és a szabadidő közötti egyensúly mindannyiunk életében megfelelő legyen. – Ennek szellemében próbáltuk meg az elnökségi tagokkal az eltelt egy évben tevékenységünket kifejteni, és ennek mentén igyekszünk folytatni a jövőben is – tette hozzá.

Az elmúlt időszakban az MKK Baranya megyei szervezete több szabadidős, kulturális szolgáltatás kapcsán kötött együttműködési megállapodásokat annak érdekében, hogy a kormánytisztviselők és állami tisztviselők kedvezményes rekreációs, kikapcsolódási lehetőséghez jussanak. Emellett számos karitatív, nemes célt szolgáló esemény népszerűsítésében, támogatásában működtek közre, ezzel is szolgálva a közjót.

PécsKultúraBaranya megyeZsolnay Kulturális NegyedVoiSingersadventi koncert