2022.05.25, Szerda

havazás

Jelentős lehűlésre kell készülni

2020.03.29

Aktuális

Jelentős lehűlés várható a jövő héten néhol havazással, április első napján helyenként mínusz 10 fok is lehet. A hétvégére melegszik ismét az idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

Havazásra figyelmeztetnek néhány megyében

2020.03.22

Aktuális

Havazás miatt adott ki figyelmeztetést néhány megyére az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőre. Többfelé erős szél várható.

Havazás - Országszerte alakult ki több centiméteres hóréteg szerdára Magyarországon

2019.01.23

Aktuális

A Kékestetőn 37 centiméteres a hó vastagsága.

Csak kevés helyen havazik

2019.01.09

Aktuális

Már csak kevés helyen havazik az országban, de a Sajó és a Hernád völgyében, valamint a Hajdúságban még szállingózik a hó - tájékoztatta a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szerda délután az MTI-t.

Országszerte havazás kezdődik

2018.12.14

Aktuális

Országszerte havazás kezdődik - tudatta az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken a Facebook-oldalára feltöltött videójában. A havazás miatt szombatra tizenkét megyére és a fővárosra figyelmeztetést is kiadtak, további három megyében hófúvásra figyelmeztetnek.

Országszerte csaknem kétezer tűzoltó van készenlétben

2018.02.20

Aktuális

A várhatóan egyre intenzívebbé váló havazás miatt az országban csaknem kétezer tűzoltó áll készenlétben mintegy ötszáz technikai eszközzel.

Havazás - A fél országra adott ki figyelmeztetést a meteorológiai szolgálat

2018.02.03

A havazás veszélye miatt szombatra a fél országra első fokú figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat.