2023.02.07, Kedd

ügyintézés

Újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is

2020.05.22

Aktuális

A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően hétfőtől újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében.

A diákigazolványok ügyintézéséhez is az elektronikus időpontfoglalást javasoljuk

2020.05.04

Aktuális

Az óvodai és iskolai beiratkozásokhoz szükséges első személyi igazolvány kiállítása, illetve a diákigazolvány igényléséhez a NEK-adatlapok felvétele a kormányablakokban vagy okmányirodákban történik. A járvány miatt az ügyintézésre csak előzetes időpontfoglalással van lehetőség, amelyet elektronikusan vagy telefonon tehetnek meg.

Gyorsabbá és hatékonyabbá válik az ügyintézés

2020.01.09

Aktuális

Az Országgyűlés még tavaly decemberben fogadta el a fővárosi és megyei kormányhivatalok átszervezéséről szóló törvénycsomagot, amelynek köszönhetően tovább egyszerűsödik, hatékonyabbá és gyorsabbá válik az ügyintézés. Az első változások már életbe is léptek.

Nemsokára Baranyában is Kormányablak Busz segíti a hatékonyabb és gyorsabb ügyintézést

2018.07.17

A Kormány döntése szerint az országban tíz kormányablak-feladatok ellátására kialakított Mobilizált Ügyfélszolgálat viszi közelebb a Kormányablakok által nyújtott szolgáltatásokat az állampolgárokhoz. A tíz buszból egy a Baranya Megyei Kormányhivatalhoz kerül.