2024.07.17, Szerda

vádemelés

Tizenegymilliárdos büntetőügyben 75 ember ellen javasol vádemelést a NAV

2019.05.09

Autóversenyzéshez kapcsolódó színlelt reklámtevékenységgel csalt el több mint 11 milliárd forintot 2012 és 2016 között az a bűnszervezet, amelynek 75 tagja ellen javasol vádemelést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) - közölték a szervezet Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatóságának vezetői szerdán sajtótájékoztatón, Pécsen.

Vádat emeltek egy pécsi buszvezetőt súlyosan bántalmazó férfi ellen

2019.03.06

Aktuális

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Pécsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki tavaly nyáron rátámadt egy pécsi buszvezetőre és súlyosan bántalmazta.

Sósavat öntött ismerősére egy férfi Baranyában, vádat emeltek ellene

2018.08.08

Életveszélyt okozó testi sértés miatt vádat emeltek egy baranyai férfi ellen, aki sósavat öntött ismerősére, életveszélyes sérüléseket okozva ezzel neki.

Vádat emeltek egy élettársát Belgiumban futtató pécsi férfi ellen

2018.07.11

Vádat emeltek egy pécsi férfi ellen, aki prostituáltként dolgoztatta az élettársát Belgiumban - közölte a Baranya Megyei Főügyészség szerdán az MTI-vel.

Vádat emelt a Komlói Ügyészség egy szalmabálákat gyújtogató férfi ellen

2018.06.21

Aktuális

Jelentős kárt okozó rongálás miatt emelt vádat a Komlói Járási Ügyészség egy nagykátai férfi ellen, aki tavaly ősszel szalmabálák felgyújtásával több mint 50 millió forintos kárt okozott Baranyában.

Százmilliós baranyai áfacsalási ügyben javasolnak vádemelést

2018.06.14

Aktuális

Vádemelést javasol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatósága négy ember ellen, aki a gyanú szerint százmillió forinttal károsította meg a költségvetést - tájékoztatta a szervezet sajtóreferense csütörtökön az MTI-t.

Őrző-védő cégpiramis tagjai ellen javasol vádemelést a NAV Baranyában

2019.04.29

Aktuális

Vádemelést javasol a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Dél-dunántúli Regionális Bűnügyi Igazgatósága tizenöt ember ellen, aki a gyanú szerint 150 millió forinttal károsította meg a költségvetést - tájékoztatta a szervezet sajtóreferense hétfőn az MTI-t.

Többmilliós csalási ügyben emelt vádat a szigetvári ügyészség

2019.02.12

Aktuális

Jelentős kárt okozó csalás miatt emelt vádat a Szigetvári Járási Ügyészség két baranyai férfi ellen, akik olyan kukoricára kötöttek adásvételi szerződést, amellyel nem rendelkeztek.

Vádemelést javasol a Baranya Megyei Rendőrkapitányság egy vendéglátóját forró vízzel leöntő férfi ellen

2018.07.22

Aktuális

Vádemelést javasol a rendőrség egy 55 férfi ellen, aki tavaly novemberben forró vízzel öntötte le vendéglátóját a baranyai Dunaszekcsőn - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Vádat emeltek a kollégáit mérgező pécsi ápolónő ellen

2018.06.27

Aktuális

Könnyű testi sértés miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség egy ápolónő ellen, aki mintegy egy éven keresztül nyugtató- és altatószerekkel mérgezte kollégáit - közölte a vádhatóság szerdán az MTI-vel.

Vádat emeltek egy mentősökre támadó komlói férfi ellen

2018.06.14

Aktuális

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelt vádat a Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség egy komlói férfi ellen, aki a segítségére siető mentősökre támadt - közölte a vádhatóság csütörtökön az MTI-vel.

Légi közlekedés veszélyeztetése miatt emelhetnek vádat Baranyában

2018.02.07

Aktuális

Több mint háromszáz métert csúszott hason a repülőgép a pécsi kifutópályán.