2024.04.21, Vasárnap

A helyi aktuális gyermekvédelmi intézkedések mellett a kommunikáció, a drogprevenció és az internetbiztonság témakörét is érintette a képzés.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2018. augusztus 27-én rendezte meg szakmai továbbképzését a közelgő tanévre való felkészülés jegyében, amelyen a Somogy- és Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei is részt vettek.

Németh Ágnes rendőr ezredes az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának vezetője az internetbiztonság témájában a gyermekek, és a szüleik felé irányuló kommunikáció fontosságára hívta fel a szakemberek figyelmét. Kovács Dorottya rendőr főhadnagy az Országos Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának munkatársa, a drogprevencióval kapcsolatos rendőri feladatokra, és az innovatív megoldásokra fektette a hangsúlyt előadásában.

A Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács munkatársai, Topa Zoltán rendőr őrnagy és Domonkos Szilveszter rendőr őrnagy olyan elméleti, és élménypedagógiai technikákat mutattak be a bűnmegelőzési tanácsadók részére, amellyel színesebbé és hatékonyabbá tehetik előadásaikat.

Galéria

PécsAktuálisBaranya megyedrogprevencióbűnmegelőzésgyermekvédelemtovábbképzésinternetbiztonságBaranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály