2024.03.28, Csütörtök
Házhoz megy a piac és a vásárcsarnok Pécsett
pixabay - illusztráció

Házhoz megy a piac és a vásárcsarnok Pécsett

Péterffy Attila Facebook

2020.03.31. 18:00

Az új koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzetben a pécsi önkormányzat több vásár- és piacterét volt kénytelen bezárni, és a még nyitva tartó létesítmények látogatása is korlátozások alá esik.

Annak érdekében, hogy a pécsiek hozzájussanak a helyi termelők és árusok termékeihez, és utóbbiak is plusz értékesítési felülethez jussanak, a pécsi vásártér, vásárcsarnok és piacok több értékesítője vállalta, hogy előzetes egyeztetés mellett házhoz szállítja a megrendelt termékeket.

Külön cél volt, hogy a nyers húsárut árusító termelőket is új csatornán keresztül tegyük elérhetővé a pécsiek számára, mivel ők az előírások miatt szabadtéren nem kínálhatják termékeiket.

A közlemény mellékleteként csatoltuk a pécsi piacok és vásárok azon termelőinek elérhetőségét, akik vállalták az új szolgáltatást. Amennyiben a lista bővül, arról értesíteni fogjuk a pécsieket.

Annak érdekében, hogy az árusok és termelők biztonságosan tudják eljuttatni termékeket a pécsiek otthonaiba, a szolgáltatás megkezdéséhez Pécs önkormányzata maszkkal és gumikesztyűvel látja el őket.

A teljes lista az alábbi cikkből letölthető:
https://www.pecsma.hu/…/hazhoz-jon-a-piac-es-a-vasarcsarno…/

 

 

AktuálisPécsBaranya megyeKoronavírusházhozszállítástermelők