2024.04.26, Péntek
Újból várják a vendégeket a Duna-Dráva Nemzeti Park szálláshelyei
pixabay - illusztráció

Újból várják a vendégeket a Duna-Dráva Nemzeti Park szálláshelyei

ddnp.hu

2020.05.25. 16:20

A szép tavaszi időjárás sok embert csábít a természetbe, egyre többen indulnak el, hogy felfedezzék hazánk természeti kincseit. A Duna-Dráva Nemzeti Park vadregényes tájai, a Dráva menti vízi világ, valamint a Mecsek üde zöld erdőségei ideális helyszínek mindazok számára, akik a bezártság hónapjait követően szeretnének kikapcsolódni, feltöltődni.

A koronavírus-veszélyhelyzettel kapcsolatos enyhítő intézkedések lehetővé teszik, hogy - bizonyos korlátozások betartásával - egyre többen útra keljenek és akár több napot töltsenek el az érintetlen természetben. Május 25-től újból fogad vendégeket a Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság idilli helyszínen, a Dráva mellékágának közvetlen közelében elhelyezkedő szálláshelye Vízváron, valamint Barcs-Drávaszentesen a régi magyar háziállatokat bemutató gazdasággal és üde rétekkel körülölelt Dráva Kapu Bemutatóközpont apartmanja és vendégszobája. Akik pedig a Nyugat-Mecsek Tájvédelmi Körzet érintetlen, madárcsicsergéstől hangos erdőiben szeretnének több napos kikapcsolódást, azok számára ideális választás az elmúlt évben teljes körűen felújított abaligeti Denevér Vendégház.

 

Részletes információk a szálláshelyekről az alábbi linkeken érhetők el, az abaligeti szálláshely esetében lehetőség van online foglalásra is!

Vízvári szálláshely

Drávaszentes, Dráva Kapu Bemutatóközpont

Abaliget, Denevér Vendégház

AktuálisDuna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóságszálláshely