2022.12.03, Szombat
Miniszteri elismerést kapott a Baranya Megyei Kormányhivatal munkatársa
Illusztráció (pixabay.com)

Miniszteri elismerést kapott a Baranya Megyei Kormányhivatal munkatársa

Forrás: Baranya Megyei Kormányhivatal

2020.08.26. 17:04

Dr. Tamás Mihály Andrásné 2011 márciusa óta dolgozik a Baranya Megyei Kormányhivatal földművelésügyi szakterületén, amelynek elismert vezetőjeként irányította a magas színvonalú szakmai munkát.

ulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Miniszterelnökség augusztus 20-ai ünnepségén állami kitüntetéseket és miniszteri elismeréseket adott át. Az eseményen a Baranya Megyei Kormányhivatal munkatársa, dr. Tamás Mihály Andrásné magas színvonalú szakmai tevékenységéért miniszteri elismerő oklevelet vehetett át.

Dr. Tamás Mihály Andrásné 2011 márciusa óta dolgozik a Baranya Megyei Kormányhivatal földművelésügyi szakterületén, amelynek elismert vezetőjeként irányította a magas színvonalú szakmai munkát. Szakmai pályafutása során az agrárügyi terület kiemelkedő szakembereként, mindig a szakmai irányelvek és a jogszabályok figyelembevételével, nagy hivatástudattal látta el feladatait.

Eddigi pályafutását szinte teljes egészében az agráriumnak szentelte, az agrárügyi szakigazgatás meghatározó és elkötelezett alakjává vált, rendszeres meghívottja, előadója a Baranya megyében rendezett gazdafórumoknak, szakmai kiállításoknak, egyéb agrárszakmai rendezvényeknek.

 

 

A Miniszterelnökséget vezető miniszter által átadott elismeréshez a Baranya Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, dr. Horváth Zoltán is gratulált.

 

 

Helyi hírekBaranya megyePécselismerés