2024.05.19, Vasárnap

Szentlőrinc

Több mint kétszázmillió forintos közterület-fejlesztés Szentlőrincen

2021.05.20

Helyi hírek

A munkálatok részeként a jelenleg játszótérként és közösségi térként funkcionáló tér új, a mai kor követelményeinek megfelelő játszótéri elemekkel bővül, új közlekedési útvonalak létesülnek, modernizálják a területen a közvilágítást, vendéglátóhelyet építenek, továbbá térfigyelő kamerákat telepítenek.

Kerékpárút épül Szentlőrinc és Tarcsapuszta között

2019.06.22

Aktuális

Megkezdődtek a Szentlőrincet Tarcsapusztával összekötő kerékpárút építési munkái. A beruházást a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül valósítja meg a Baranya Megyei Önkormányzat és Szentlőrinc városa konzorciumi partnerségben.

Vízgazdálkodási beruházássorozat indul Délnyugat-Magyarországon

2018.09.28

A Szabadics Zrt. kivitelezésében megvalósuló 2,9 milliárd forintos beruházásban többek között kutakat fúrnak, az ívóvízhálózatot fejlesztik és víztornyokon is dolgoznak majd.

Vadászkamarai érdeméremben részesült két Kormányhivatali dolgozó Szentlőrincen

2018.05.30

Az Országos Magyar Vadászkamara – a Baranya Megyei Területi Szervezete javaslatára – a megyei vadásznap alkalmából érdemérem adományozásával ismerte el a Pécsi Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földművelésügyi Osztályán dolgozó szakemberek munkásságát.

Újabb rekordra készülnek a Szentlőrinci Gazdanapokon

2017.08.02

2017. augusztus 11. és 13. között huszonnegyedik alkalommal rendezik meg Magyarország egyik legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítását és szakvásárát, a Szentlőrinci Gazdanapokat, melyre rekordszámú, több mint 400 kiállítót várnak.