2021.05.07, Péntek

pécsi Kodály Központ

Bach zongoraversenyét tűzi műsorra márciusban a Pannon Filharmonikusok zenekar

2018.02.23

Kultúra

Johann Sebastian Bach zongoraversenyét tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) március 8-án a pécsi Kodály Központban: a művet csembaló helyett zongorán - Palojtay János előadásában - hallgathatja meg a közönség - közölte az együttes az MTI-vel.

Magyarországi német önkormányzatok gálát tartottak Pécsett

2018.01.14

Kitüntetések átadásával egybekötött gálaműsort tartott január 13-án a pécsi Kodály Központban a Magyarországi Németek Országos Önkormányzata. Kiváló szólisták és díjnyertes kultúrcsoportok töltötték be a színpadot és arattak nagy elismerést, főként népzenei, néptánc- és népdalprodukcióikkal – pontosan úgy, ahogy az elmúlt esztendőkben mindig.

Élet és halál táncait tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok együttese a pécsi Kodály Központban

2017.11.10

Bogányi Gergely zongoraművész közreműködésével és Cristian Mandeal román dirigens vezényletével ad a tánc négy arcát bemutató, "stílusokon és korokon átívelő" koncertet a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) november 18-án a pécsi Kodály Központban.

Nemzetközi Duna-régiós kulturális konferenciát szerveznek Pécsen

2017.10.12

A Duna-menti országok számára rendeznek háromnapos nemzetközi konferenciát Pécsen, ahol az előadók a kulturális események szervezésének innovatív lehetőségeit mutatják be a résztvevők számára.

Pécsett és Debrecenben rendez jótékonysági koncertet a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány

2017.10.04

A Virtuózok, Molnár Ferenc Caramel, valamint a Kodály Filharmonikusok és a Pécsi Vonósok is fellépnek a Magyar Zenei Kulturális Alapítvány debreceni és pécsi Adventi dallamok című jótékonysági koncertjein decemberben.