2022.09.25, Vasárnap

vállalkozás

Hárommilliárd forintos tőkealapot hoz létre az MFB Invest Zrt. Pécsen

2021.04.02

Gazdaság

Az MFB Invest Zrt. hárommilliárd forintos befektetésével létrejövő tőkealap kedvező feltételekkel nyújtott tőkefinanszírozással a pécsi és a baranyai vállalkozásokat segíti a jövőben.

Országszerte programokat rendez középiskolásoknak a Startup Campus

2019.10.22

Aktuális

Országszerte tíz helyszínen rendez programokat az innováció iránt érdeklődő középiskolás diákoknak a Startup Campus - közölték a program szervezői az MTI-vel.

Új gyakornoki program: tízmilliárdos pályázati lehetőség vállalkozásoknak

2019.09.17

Gazdaság

Tízmilliárd forintos keretösszeggel megjelent az Új gyakornoki program pályázati felhívás a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében - jelentette be Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium (PM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára.

Pályázat indul Baranya megyei vállalkozásoknak

2019.01.11

Pályázatok

A Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség pályázatot hirdet helyi vállalkozások számára, akik új terméket, technológiát vagy szolgáltatást szeretnének bevezetni és ehhez keresik a forrást.

Szakmai napra várja a mohácsi kamara a vállalkozásokat

2017.11.05

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Mohácsi Városi Elnöksége kedden délután három órától szakmai napra hívja a vállalkozásokat az Ifjúsági Centrumba.

Pécsre is ellátogat a munkaerő megtartásáról szóló konferenciasorozat

2017.03.31

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban kiírt pályázat keretében Országos konferenciasorozat indult kis- és középvállalkozások számára a munkaerő megtartásának támogatására a FEL-VÁLLAL konzorcium szervezésében. A konferenciasorozat következő állomása április 11-én lesz Pécsen.

A 4iG Nyrt. többségi tulajdont szerez a Pécsen is jelen lévő INNOByte-csoportban

2020.09.27

Helyi hírek

Az INNObyte a contact center szolgáltatások, az üzleti intelligencia, a tesztautomatizáció, a mesterséges intelligencia-fejlesztés és az adatbázis megoldások specialistája.

85 új vállalkozás indult el Pécsett és környékén

2019.09.24

Aktuális

A pécsi önkormányzat egyik fő célja, hogy emelje a város foglalkoztatási szintjét, valamint támogassa a munkaerőpiaci integrációs programokat. Ennek elérését szolgálja a „Pécs Paktum” projekt, amelynek megvalósításában a Baranya Megyei Kormányhivatal, a Pécsi Városfejlesztési Nzrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület is szerepet vállalt.

Baranyában ismét támogatják a friss vállalkozások beindítását

2019.07.15

Helyi hírek

Az országosan egyedülálló Önindító munkaerő-piaci programot 2013 óta valósítja meg a Baranya Megyei Kormányhivatal, amely képzéssel és vissza nem térítendő pénzügyi támogatással segíti a vállalkozóvá válást.

Pécsi konferencián juthatnak marketingtudáshoz a cégek

2018.08.15

Gazdaság

A Big Marketing Day olyan kérdésekkel foglalkozik majd, amik a leginkább érdeklik a vállalkozókat.

Pécsnek is kiemelkedő az üzleti környezete

2017.06.28

Új jelentést készített a Világbank: a szervezet Magyarország nagyobb városaiban vizsgálta meg a vállalkozás indításának feltételeit, valamint és javaslatokat is megfogalmaztak.